PokerStars kondigt Micro Millions toernooi serie

March 1, 2012 Posted in Poker Toernooien by

PokerStars is al jaren online de grootste poker aanbieder in de wereld. Eén van de belangrijkste redenen waarom PokerStars zo succesvol is geworden, is door het online organiseren van grote poker toernooi series. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de World Championship of Online Poker en natuurlijk ook de wekelijks terugkerende Sunday Millions. Nu heeft PokerStars een nieuwe online toernooi serie aangekondigd onder de naam Micro Millions. Waar je bij de meeste toernooi series vaak diep in de buidel moet tasten om deel te kunnen nemen aan één van de toernooien van een bepaalde toernooi serie. Buy ins van enkele honderden dollars zijn meer regel dan uitzondering.

Nu komt PokerStars dus met de Micro Millions toernooi serie. Net als andere online toernooi series zullen er tijdens de Micro Millions een aantal dagen lang een groot aantal online poker toernooien worden georganiseerd bij PokerStars. Wat de Micro Millions onderscheidt van veel andere online poker toernooi series is dat de but in voor de toernooien van de Micro Millions slechts enkele dollars zal bedragen. Er zullen zelfs een aantal toernooien zijn waarvoor je je al voor slechts 11 cent in kunt schrijven.

De PokerStars Micro Millions zullen plaats gaan vinden tussen 15 en 25 maart en over die periode zullen in totaal 100 verschillende toernooien worden georganiseerd bij PokerStars. Door het grote aantal toernooien dat gespeeld zal gaan worden zullen er ongeveer 24 uur per dag toernooien beschikbaar zijn voor erg lage but ins.

Hoewel het grote merendeel van de toernooien natuurlijk no limit Texas Holdcem toernooien zullen zijn, zijn er ook een aantal toernooien in andere poker disciplines zoals: Omaha, Draw en stud. Voor elk wat wils dus. Elke dag is er sowieso een toernooi met een buy in van $1 en een gegarandeerde prijzenpot van minimaal $100.000 . De Micro Millions zullen worden afgesloten met een iets duurder Main Event dat en buy in zal hebben van $22. De gegarandeerde prijzenpot van dit Main Event ligt dan wel op een miljoen dollar, dus dan is de $22 nog erg goedkoop. Kijk op de site van Pokerstars voor alle informatie over de Micro Millions.

Tagged with: