Nieuwe namen Partypoker Premier League

March 8, 2012 Posted in Buitenlands Poker Nieuws by

Een paar maanden geleden werd door Partypoker een nieuwe editie van de Partypoker Premier League aangekondigd. PartyPoker premier leagueDeze nieuwe editie van de Partypoker Premier league zal plaats gaan vinden in april en het is alweer de vijfde keer dat Partypoker dit evenement organiseert. Het event zal worden gespeeld van 4 tot en met 10 april in Wenen. Rond dezelfde tijd wordt in Wenen niet allen de Premier League gespeeld, maar ook het WPT van Wenen en een nieuwe editie van The Big Game zullen begin april in Wenen worden gespeeld. Dat belooft dus een hoop poker geweld in Wenen tijdens de eerste weken van april.

Tijdens de vijfde editie van de Partypoker Premier League zullen 16 spelers het in twee groepen van acht tegen elkaar gaan opnemen. De top drie van elke groep zal zich direct kwalificeren voor de finale tafel. De nummers vier en vijf van elke groep zullen het heads up tegen elkaar op nemen in een best of three reeks. De winnaar van de Partypoker Premier Leaugue kan rekenen op een bedrag van meer dan $200.000 en een ticket ter waarde van $25.500 voor het 2012 WPT World Championship, dat van 19 tot en met 26 mei zal worden gehouden in het Bellagio in Las Vegas.

Bij de aankondiging van de nieuwe Partypoker Premier League werden al enkele namen bekend gemaakt van spelers die deel zullen gaan nemen aan de Premier League. onder hen zijn namen als: Vanessa Selbst, Sam Trickett, Patrik Antonius en Tony G. Nu heeft Partypoker weer een aantal nieuwe namen kunnen bevestigen voor de Partypoker Premier League. High Stakes kanon Daniel “Jungleman” Cates zal in elk geval zijn opwachting maken, evenals publiekslievelingen Tom “Durrr” Dwan en Phil “The Unabomber” Laak.

Met deze line up beloofd het er dus heet aan toe te gaan tijdens de aankomende Partypoker Premier League. Er worden natuurlijk opnames gemaakt voor televisie en via de site van partypoker zullen ook weer beelden van de Premier League te bekijken zijn. Het wordt in elk geval een drukke periode voor alle deelnemers, want zij zullen ook allemaal deelnemen aan het WPT en Wenen en sommigen zullen daarna meteen aanschuiven voor The Big game.

Tagged with: