March Madness bij Unibet Poker

March 15, 2012 Posted in Binnenlands Poker Nieuws by

Buiten schijnt de zon en lijkt de lente echt begonnen. Toch is het nog maar half maart en zitten we officieel dus nog steeds in de winter. Zeker in Nederland kan het dus niet anders dat het weer de komende dagen nog wel wat slechter zal gaan worden voordat het lenteweer zich echt zal aan gaan kondigen. Gelukkig is het deze maand March Madmess bij Unibet Poker, dus heb je wat te doen als de temperaturen weer wat gaan dalen en de tijd tot de lente door te komen. Tijdens de March Madness zijn er bij Unibet Poker een groot aantal mooie prijzen te winnen, waaronder iPads en Sony Bravia tv’s.

Iedere zaterdag in maart vinden er om 19.00 uur speciale March Madness freerolls plaats waar verschillende mooie prijzen te winnen zijn. Om deel te kunnen nemen aan deze freerolls moet je je via de site van Unibet Poker inschrijven voor de March Madness promotie. Natuurlijk zal je ook nog een aantal VIP Points bij elkaar moeten spelen om in aanmerking te komen voor de freerolls.

Als je je hebt ingeschreven voor de March Madness promotie, heb je een hele week om in totaal 3.000 VIP Points bij elkaar te spelen en je zo te kwalificeren voor een plaats tijdens één van de March Madness freerolls. Er zijn elke zaterdag March Madness frerolls bij Unibet Poker, dus elke week maak je opnieuw kans om een plaats te bemachtigen en dus kans te maken op één van de mooie prijzen die er te winnen zijn.

Om de 3.000 VIP Points bij elkaar te spelen zal je poker moeten gaan spelen op één van de vele cash game tafels van Unibet Poker. Voor elke dollar rake die je bij elkaar weet te spelen verdien je 10 VIP Points, dus als je voor hogere stakes speelt is het makkelijker om in aanmerking te komen voor een plaats tijdens één van de freerolls. Maar, als je voor lagere stakes speelt is het goed te doen om in een week tijd de benodigde VIP Points bij elkaar te spelen. kijk snel op de site van Unibet Poker voor alle informatie.

Tagged with: