Zoom Poker bij PokerStars eindelijk mogelijk met echt geld

March 18, 2012 Posted in Buitenlands Poker Nieuws by

Een paar jaar geleden introduceerde Full Tilt Poker onder de naam Rush Poker een nieuwe, snellere benadering van het online poker. De Rush Poker tafels bij Full Tilt waren een groot succes, maar door de gevolgen van Black Friday is Full Tilt alweer bijna een jaar offline en moesten de Rush Poker fans het lange tijd zonder een vergelijkbare variatie doen. Een paar maanden geleden kondigde PokerStars aan met een eigen variatie op het Rush Poker systeem van Full ilt Poker te komen onder de naam Zoom Poker.

Enkele maanden geleden konden de eerste spelers de beta versie van PokerStars Zoom Poker proberen en in de tussentijd werd er hard gewerkt om het PokerStars Zoom Poker systeem in orde te krijgen. Sinds een aantal weken is het al mogelijk om Zoom Poker te spelen bij PokerStars voor Play Money, maar nu zijn ook de eerste Real Money Zoom Poker tafels geopend bij PokerStars.

Zoals we al zeiden is Zoom Poker een variant op het populaire Rush Poker systeem van Full Tilt, maar wat houdt Zoom Poker nu precies in? Het doel van Zoom Poker is om het spel veel sneller te laten verlopen zodat spelers veel meer handen per uur kunnen spelen. Als je aan één van de Zoom Poker tafels plaats neemt, wordt je aan een willekeurige tafel geplaatst. Er verandert helemaal niets aan de regels van het spel. Op het moment dat je foldt of als je klaar bent met een hand, wordt je meteen naar een andere tafel geplaatst waar je meteen weer een hand kan spelen.

Je hoeft dus niet langer te wachten totdat iedereen aan tafel klaar is met een beslissing te nemen en de hand is uitgespeeld. Op het moment dat je niet meer actief bent in een hand wordt je meteen overgeplaatst. Hierdoor kan je dus veel meer handen per uur spelen. Op het moment hebben de Zoom Poker tafels van PokerStars een cap van maximaal 1500 spelers, maar dit aantal zal snel worden uitgebreid. Er kan nu alleen nog maar gespeeld worden voor lage stakes en er zijn alleen No Limit Texas holdem en Pot Limit Omaha tafels beschikbaar. De verwachting is dat binnen twee maanden ook andere poker vormen beschikbaar zullen komen.

Tagged with: