Twee nieuwe namen Partypoker Premier League

March 19, 2012 Posted in Buitenlands Poker Nieuws by

Een tijdje geleden meldden we op de site al dat de vijfde editie van de Partypoker Premier League begin april van start zal gaan in Wenen, net nadat het WPT in Wenen ten einde zal zijn. Om precies te zijn zal de Partypoker Premier League V van 4 tot en met 10 april. Het beloofd dit jaar weer een spannende Premier League te gaan worden. Verschillende bekende namen uit de poker wereld hebben al toegezegd deel te zullen gaan nemen aan de nieuwe editie van de Partypoker Premier League. Zo hebben Tony G, Tom “Durrr” Dwan, Phil Laak en Patrik Antonius zich al aangemeld.

Er zijn  nog een paar plaatsen over en nu heeft Partypoker dus weer twee nieuwe namen bekend gemaakt. Eugene Katchalov en Yevgeniy Timoshenko zullen beiden de $125.000 buy in gaan betalen om deel te kunnen gaan nemen aan de Partypoker Premier League V. Katchalov is geen kleine naam in de poker wereld. Tot nu toe heeft hij al $7 miljoen aan toernooi winsten bij elkaar gespeeld en afgelopen jaar won hij zijn eerste WSOP Bracelet. Ook won hij dit jaar het High Roller event tijdens het Pokerstars Caribbean Adventure, waarmee hij zo’n $1,5 miljoen verdiende.

Ook Timoshenko is zeker geen kleine naam in het internationale poker circuit. hij heeft in zijn carrière al verschillende bedragen van meer dan $100.000 gewonnen tijdens verschillende toernooien. in 2009 zette hij zijn naam op de kaart door het WPT World Championship te winnen, waarmee hij iets meer dan $2 miljoen binnen wist te slepen. In dat zelfde jaar won hij ook nog eens $1,7 miljoen door het PokerStars World Championship of Online Poker Main Event te winnen.

Hoewel het veld van de Premier League er voor dit jaar mooi uit ziet, is er één speler waar veel mensen op hadden gehoopt die toch heeft aangekondigd dit jaar niet mee te gaan doen aan de Partypoker Premier League. De Poker Brat Phil Helmuth zal dit jaar niet deel gaan nemen aan de Premier League, zo heeft hij bekend gemaakt. het is niet helemaal duidelijk waarom Helmuth dit jaar niet mee zal doen, maar hij heeft wel laten weten dat hij volgend jaar weer van de partij gaat proberen te zijn.

 

Tagged with: