De PKR loyaliteitsladder

March 23, 2012 Posted in Poker Tips by

Net als de meeste grote online poker rooms heeft ook PKR Poker een eigen loyaliteitssysteem. Hoe meer poker je speelt bij PKR en hoe meer PKR Points je bij elkaar weet te spelen elke maans, hoe hoger je zal klimmen op de loyaliteitsladder van PKR Poker. PKR Points verdien je alleen als je voor echt geld poker speelt bij PKR. Voor elke dollar aan rake die je bij elkaar speelt bij PKR ontvang je PKR Points. Bij voldoende PKR Points zal je weer een niveau stijden op de loyaliteitsladder en dus gebruik kunnen maken van de voordelen en acties die bij elk niveau horen.

Als je de PKR Points die je gewonnen hebt wil inleveren voor goodies in de PKR Points Shop, is dat geen enkel probleem voor je positie op de loyaliteitsladder. De punten die je hebt verdient kun je gewoon inleveren en het totale aantal punten dat je hebt verdiend met pokeren bij PKR zal gewoon mee blijven tellen voor je plaats op de loyaliteitsladder, dus ook de punten die je hebt uitgegeven in de PKR Shop.

Er zijn in totaal zes niveaus te bereiken op de PKR loyaliteitsladder, het lidmaatschap niveau is het laagste niveau, dit niveau bereik je als je 5.000 PKR Points bij elkaar weet te spelen. Het volgende niveau is Brons, dat bereikt wordt bij 35.000 PKR Points. Daarna volgt zilver, bij 100.000 PKR Points; goud, bij 500.000 PKR Points; platina, bij 1.000.000 PKR Points en diamant, bij 2.500.000 PKR Points.

Elk niveau kent extra bonussen en toernooien waaraan je deel kan nemen. Op het laagste niveau zijn er elke maand al leuke freerolls te spelen en extra bonussen te verdienen. Ook krijgt elke speler die dit niveau bereikt 5.000 gratis PKR Points, gratis tickets voor verschillende toernooien en een cadeau met je verjaardag. Zo kent elk niveau leuke extra’s. Het allermooiste aan het loyaliteitssysteem van PKR is dat de punten die je verdient altijd geldig blijven. Bij veel online poker aanbieders moet je elke maand aan een bepaald punten quotum voldoen om op je huidige niveau te blijven. Als je bij PKR een bepaald niveau hebt bereikt, dan houdt je dit niveau altijd, ook als je een maandje wat minder speelt.

Tagged with: