Cash Point promotie bij Titan Poker in april

March 27, 2012 Posted in Poker Tips by

Komende maand gaat er weer een nieuwe promotie van start bij Titan Poker onder de naam Cash Point. De Cash Point promotie zal de hele maand april lopen en elke week zullen er een flink aantal cash bedragen worden uitgekeerd aan de deelnemers van deze promotie. Om deel te kunnen nemen aan de Cash Point promotie moet je jezelf, zoals gewoonlijk, inschrijven voor deze promotie via de promotie pagina op de site van Titan Poker. De Cash Point promotie is toegankelijk voor alle spelers met een Titan Poker account, maar geldt alleen voor NL Texas Holdem cash games.

In totaal is er de hele maand april meer dan $250.000 te winnen met de Titan Poker Cash Point promotie. Je kunt je nu al registreren voor de Cash point promotie en de hele maand april is het nog mogelijk om je te registreren. De cash Point Promotie van Titan Poker is verdeeld over drie wekelijkse races. Dus elke week zijn er prijzen te winnen bij deze promotie.

Elke week worden er leader boards bijgehouden voor de micro stakes, low stakes en high stakes No Limit Holdem cash games. Spelers verdienen punten voor de leader boards als zij deelnemen aan een hand waaraan drie of meer spelers mee doen nadat de flop op tafel ligt. Alle spelers die aan een dergelijke hand deelnemen krijgen punten voor de leader board.

Elke speler krijgt 2 punten, ook al zij de hand niet winnen. De winnaar van elke hand krijgt 1 punt voor het winnen van de hand en daar bovenop nog eens 1 punt per speler die na de flop in de hand zat. Aangezien er minimaal drie spelers deel moeten nemen om mee te tellen voor de promotie, betekent dit dus dat de winnaar van de hand minimaal 3 punten, maar mogelijk meer krijgt voor de leader boards.

Elk leader board kent wel een maximum aantal handen per dag dat meetelt voor het leader board. Bij de micro stakes is dit 40 handen, low stakes 50 handen en high stakes 60 handen per dag. Kijk op de site van titan Poker voor alle voorwaarden en de prijzen die er te winnen zijn.

 

Tagged with: