Big Game Loose Cannon tekent bij PokerStars

April 2, 2012 Posted in Buitenlands Poker Nieuws by

De meeste mensen die weleens poker op tv kijkt zullen het programma The Big Game kennen. Nu heeft PokerStars bekend gemaakt dat zij hun team van gesponsorde poker profs uit zullen gaan breiden met één van de Loose Cannons uit het programma The Big Game, de Italiaan Massimiliano Martinez. The Big Game is een tv programma van PokerStars waarbij amateur spelers de mogelijkheid krijgen om tegen echte poker profs te spelen. De amateurs staan bekend als de Loose Cannons en nemen het op tegen spelers zoals Daniel Negreanu, Phil Helmuth en Phil Laak.

Elke Loose Cannon krijgt een begin stack van $100.00 en alle winst die de Loose Cannon aan het eind van de 200 gespeelde handen in bezit heeft, mag de Loose Cannon mee naar huis nemen. Mocht de Loose Cannon verlies lijden, dan neemt PokerStars het verlies hoor haar rekening. De resultaten van de Loose Cannons willen nogal eens wisselen, maar redelijk vaak weten de Loose cannons met winst van tafel te stappen.Elk seizoen wordt bijgehouden welke Loose Cannon de hoogste winst heeft behaald en deze Loose Cannon krijgt een aantal inschrijvingen voor een aantal grote live toernooien van PokerStars.

Tijdens seizoen 2 mocht de Italiaanse amateur Massimiliano Martinez plaats nemen aan de Big Game tafel. Martinez had meteen al een streepje voor op de andere Loose Cannons, hij had al eens een side event gewonnen tijdens het EPT van San Remo. Hij had dus al wat meer ervaring met No Limit Texas Holdem op een wat hoger niveau, dan de meeste Loose Cannons.

Van het begin af aan wist Martinez de show te stelen tijdens The Big Game. Hij wist zijn winst in veel potten te maximaliseren en was niet bang om af en toe een move te maken. Een aantal keer wist hij Phil Helmuth te out playen en Martinez won al snel het respect van de profs die met hem aan tafel zaten. Na het succes tijdens The Big Game wist Martinez ook nog hoog in de prijzen te vallen tijdens twee WSOP events en daarop besloot PokerStars hem een sponsorcontract aan te bieden.

s

Tagged with: