Team PKR Close Up

April 3, 2012 Posted in Buitenlands Poker Nieuws by

Al vanaf het begin doet 3d online poker room PKR de dingen net wat anders dan de meeste online poker rooms. Waar je in aanloop naar de World Series of Poker bij de meeste online poker rooms eigenlijk alleen plaatsen voor het Main Event kan winnen, kan je bij PKR juist geen kaarten voor het Main Event winnen, maar wel voor verschillende side events. Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor de spelers van Team PKR. De meeste online poker rooms hebben teams van poker spelers die door hen gesponsord worden, dsu ook PKR heeft een eigen poker team.

Maar, terwijl de meeste online poker rooms een groot aantal bekende namen onder contract heeft, aangevuld met wat onbekendere namen, wil Team PKR juist zoveel mogelijk onbekendere spelers de kans geven om zich in de picture te spelen. Niet dat Team PKR uit totaal onbekende poker spelers bestaat, maar de focus ligt meer op opkomende talenten dan ervaren poker profs.

De grootste naam op de spelerslijst van Team PKR is zonder enige twijfel die van Jake Cody. In 2010 was hij meteen een bekende naam in het Europese poker circuit toen hij het EPT van Deauville op zijn naam wiste te zetten. In de twee jaar daarna wist Cody op zijn 23-ste de Triple Crown van poker te bemachtigen en daarmee is hij de jongste speler ooit die dit gelukt is. Cody doet het nog steeds erg goed in het internationale toernooi circuit en weet ook aan de High Stakes tafels zijn mannetje te staan.

Natuurlijk bestaat Team PKR uit meer dan alleen Jake Cody. Iets minder bekend is misschien de naam van de Russische speler Vladimir Geshkenbein, die al sinds 2009 actief is voor Team PKR en online speelt onder de naam Beyne. Kort nadat hij voor het eerst live toernooien ging spelen, maakte Beyne al een goede naam voor zichzelf. In 2009 won hij de heads up van het APPT High Roller van niemand minder dan Johnny Chan, die Beyne meteen de bijnaam Russian Bomber toebedeelde. Een volgende keer zullen we aandacht geven aan de andere leden van Team PKR.

Tagged with: