Unibet geeft kaarten weg voor Unibet Open Parijs

April 5, 2012 Posted in Poker Toernooien by

De eerste twee Unibet Open toernooien zitten er al weer op voor dit jaar. Het eerste Unibet Open toernooi van dit jaar was een live event dat plaats vond in Praag en eind maart was het eerste online toernooi in de Unibet Open toernooi serie. Het tweede live event in de Unibet Open serie staat voor begin mei op het programma. Dan zal het Unibet Open circus neer gaan strijken in de Franse hoofdstad Parijs en nu zijn er weer plaatsen te winnen voor het Main event bij Unibet Poker. Zoals gewoonlijk zullen er weer verschillende mogelijkheden zijn om één van de felbegeerde tickets voor het aankomende Unibet Open live toernooi in de wacht te slepen.

Het Unibet open toernooi in Parijs zal plaats gaan vinden van 3 tot en met 6 mei in de Cercle Cadet Poker Room, een gloednieuwe poker room die onlangs is geopend in het bruisende centrum van de lichtstad. De poker room heeft de beschikking over twintig poker tafels en naast het Unibet Open Main Event zullen er ook verschillende kleinere side events gespeeld worden, tevens zullen er tijdens de duur van de Unibet Open verschillende cash games te vinden zijn in de Cercle Cadet Poker Room.

Spelers die zich weten te plaatsen voor het Main Event van de Unibet Open in Parijs zullen overnachten in één van de grootste hotels van Parijs, het Hotel Concorde La Fayette. Het Hotel is gevestigd op de grens van het zakelijk district a Defense en het winkelgebied Triangle D’Or, vlakbij de Champs Elysees. Het hotel is voorzien van alle faciliteiten en beschikt over een bar op de 33ste verdieping waar je een spectaculair uitzicht hebt op deze prachtige stad.

Zoals gezegd zijn er bij Unibet poker verschillende manieren om een ticket voor het Unibet Open in Parijs te bemachtigen. Elk ticket maakt deel uit van een pakket dat verder bestaat uit: vier geheel verzorgde overnachtingen in het eerder genoemde Hotel Concorde La Fayette, dagelijks ontbijt en diner en €50 om tegenmoet te komen in je reiskosten. Er lopen al satellites bij Unibet Poker van €0,50. Kijk snel op de site van Unibet Poker voor alle informatie over de kwalificatie mogelijkheden.

Tagged with: