Partypoker online Poker Fest II start eind deze maand

April 11, 2012 Posted in Poker Toernooien by

Eind deze maand is het weer zo ver, dan start de tweede editie van het Partypoker online Poker Fest. Poker Fest is het grootste online poker festival ter wereld en er zullen in totaal 47 events worden georganiseerd in het kader van het Partypoker Poker Fest dit jaar. Vorig jaar was de eerste editie van het Poker Fest en dit was zonder meer een groot succes te noemen. Partypoker kon dan ook eigenlijk niet anders dan dit jaar nog meer uit te pakken voor het tweede poker fest en dat hebben ze dan ook gedaan. Vorig jaar was de totale gegarandeerde prijzen pot drie miljoen dollar en dit jaar is daar nog eens een half miljoen boven op gedaan.

Naast het gegarandeerde prijs bedrag zijn er tijdens Poker Fest II ook nog WSOP pakketten te winnen met een waarde van $14.000. In totaal zullen er 47 events worden georganiseerd in het kader van Poker Fest II en zullen er ook een groot aantal side events zijn. Natuurlijk zal ook dit jaar weer het Poker Fest worden afgesloten met een Main Event met een gegarandeerde prijzen pot van een miljoen dollar, maar net als vorig jaar zal dit bedrag uiteindelijk een stuk hoger uit gaan vallen, zeker als je bedenkt dat de buy in voor het Main Event $640 bedraagt.

Natuurlijk zijn er ook weer verschillende mogelijkheden om je via Partypoker te kwalificeren voor het Main Event of één van de andere Poker Fest toernooien. het is al mogelijk om een plaats te bemachtigen op het Main Event voor slecht $1. Als je meedoet aan de qualifiers, ding je mee naar tickets ter waarde van een bepaalde buy in. Stel dat je een qualifier wint ter waarde van $99, dan kun je jezelf inschrijven voor alle Poker Fest toernooien met een buy in van $99. De keuze is dus aan jou.

Hoewel de meeste toernooien en qualifiers van het Poker Fest No Limit Texas Holdem toernooien zullen zijn, zullen er ook andere poker vormen aan bod gaan komen, zoals Pot Limit Omaha en limit Holdem. Op de site van Partypoker vind je een lijst met alle toernooien, buy ins en kwalificatie mogelijkheden.

Tagged with: