Ga Naar Vegas 2012 Met Everest Poker

April 18, 2012 Posted in Buitenlands Poker Nieuws by

Al jaren is Everest Poker één van de populairste poker sites onder de Nederlandse online poker spelers. Verschillende Nederlandse spelers zijn dan ook uitgekomen voor team Everest, het poker prof team van Everest Poker. Een belangrijke rede voor de populariteit van Eveest Poker onder de Nederlandse poker spelers is niet alleen de aantrekkelijke welkomst bonus, maar ook et feit dat er bij Everest vaak tickets te winnen zijn voor bekende live poker toernooien. Het mooi aan Everest is dat zij niet alleen aandacht hebben voor de grote toernooien, zoals de WPT´s en EPT´s, maar er ook plaatsen te winnen zijn voor kleinere toernooien.

Op het moment kun je bij Eveest Poker plaatsen winnen voor het Vegas 2012 Side Event, het gaat om precies te zijn om Side Event #54. De afgelopen drie jaar wisten spelers die zich via Everest Poker hadden gekwalificeert dit toernooi op hun naam te schrijven en wie weet ben jij dit jaar degene die deze traditie voort gaat zetten en weer een overwinning op de naam van Ecerest Poker bij gaat schrijven.

r zijn zoals gewoonlijk verschillende manieren om je te kwalificeren voor één van de vele Vegas 2012 pakketten die er te winnen zijn. Elke dag tussen 16 april en 11 juni zullen er verschillende satellites en super satellites te vinden zijn in de toernooi lijst van Everest Poker. Het is al mogelijk om je voor $1,50 in te schrijven voor één van deze satellites.

Natuurlijk zullen er ook direct entry toernooien te vinden zijn bij Everest. Deze toernooien hebben een buy in van $109 en geven spelers direct kans op één van de fel begeerde Vegas 2012 pakketten. Elke maandag tot11 juni zullen deze direct entry toernooien te vinden zijn bij Everest.

Elk Vegas 2012 pakket bestaat uit de Vegas 2012 buy in ter waarde van $1.000, 7 overnachtingen in een luxe hotel in Las Vegas en $1.600 reis/ en zakgeld. Kijk voor alle informatie op de site van Everest Poker.

 

Tagged with: