Met Titan Poker naar het WSOP Main Event

April 22, 2012 Posted in Poker Toernooien by

Eind volgende maand begint het grootste poker spektakel ter wereld weer in Las Vegas. Dan gaat de World Series of Poker weer van start en is Las Vegas bijna twee maanden lang de arena waarin duizenden poker spelers en liefhebbers het tegen elkaar op zullen gaan nemen tijdens 61 verschillende poker events – waaronder natuurlijk het prestigieuze World Series Main Event – en een groot aantal side events die niet op het officiële programma staan en waar dus geen Bracelets voor te winnen zijn. Net als alle grote online poker aanbieders geeft ook Titan Poker een groot aantal plaatsen weg voor verschillende toernooien die tijdens de WSOP gespeeld gaan worden, waaronder ook plaatsen voor het Main Event.

Bij de meeste online poker sites zijn plaatsen te winnen voor één van de vele toernooien die er tijdens de WSOP gespeeld gaan worden. In sommige gevallen kunnen alleen plaatsen worden gewonnen voor kleine side events, maar bij de meeste sites zijn eigenlijk alleen plaatsen te winnen voor het $10.000 buy in Main Event.

Titan Poker geeft je de keuze uit verschillende pakketten die er te winnen zijn. Zo is er een pakket dat recht geeft op een plaats op het Main Event, een side event of zelfs beide. Het is maar net afhankelijk op welke wijze je weet te kwalificeren voor één van de pakketten. Als je je zinnen hebt gezet op deelname aan het Main Event, dat plaats vindt van 7 tot en met 14 juli, lopen er bij Titan Poker tot en met 13 juni verschillende satellites. Er zijn al satellites te vinden vanaf $0,88 + $0,08. Daarnaast zijn er twee keer per week, op woensdag en zondag, super satellites waarbij de top spelers meteen een pakket winnen. De buy in voor deze super satellites bedraagt $500 + $25 en hebben een freeze out systeem, dus rebuys zijn niet mogelijk tijdens deze toernooien.

Elk Main Event pakket heeft een totale waarde van $13.500 en bevat natuurlijk de buy in en inschrijfgeld voor het Main Event ter waarde van $10.250 voor de derde start dag op 9 juli. Daarnaast bevat het pakket 7 overnachtingen in het Wynn Hotel in Las Vegas en nog $1.750 voor reiskosten en zakgeld. Naast de Main Event pakketten zijn er ook andere WSOP pakketten te winnen, kijk hiervoor op de site van Titan Poker.

Tagged with: