Poker in een volledige 3D omgeving

April 28, 2012 Posted in Poker Tips by

De meeste online poker rooms lijken veel op elkaar qua uiterlijk van de software. Hoewel de kleuren en animaties natuurlijk wel degelijk anders zijn en de knoppen en dergelijke vaak een net iets ander ontwerp hebben, is de basis meestal volledig hetzelfde. Je hebt een platte tafel waar je aan plaatsneemt met voor iedere speler een icoontje dat aangeeft waar elke speler zit. Er is echter één online poker room die er echt uit springt met een volledig uniek uiterlijk en dat is PKR Poker. PKR is de enige online poker aanbieder die de spelers de mogelijkheid biedt om in een volledige 3D omgeving te spelen.

De graphics van PKR zijn erg mooi en het spelen gaat ondanks de 3D animaties net zo vlot en vloeiend als het bij andere online poker rooms doet. Wel heb je natuurlijk een iets zwaardere computer nodig om aan de minimum systeemeisen te voldoen, maar de meeste computers en laptops die tegenwoordig op de markt zijn, ook de goedkopere, hebben eigenlijk geen problemen om de 3D poker software van PKR Poker vloeiend te kunnen draaien.

Mocht je toch nog op een verouderd model computer of laptop spelen en problemen ondervinden met het draaien van de PKR software, dan is er nog steeds geen man overboord. Sinds een klein jaar heeft PKR Poker ook een lite versie van de PKR Poker software op de markt gebracht. Je kan via deze software in principe alles wat je ook met de 3D variant kan, maar dan in een meer traditioneel 2D uiterlijk van een standaard online poker room.

De 3D software vraagt ook wel wat harde schijf ruimte, maar daar krijg je ook wel wat voor terug. Iedere speler kan zijn of haar eigen avatar samenstellen en de mogelijkheden hierin zijn zeer divers. Via speciale toernooien en PKR punten is het ook mogelijk om extra accessoires vrij te spelen voor je avatar en zo dus coole zonnebril of een mooie hoed toevoegen.

Tagged with: