Unibet Open Parijs vandaag van start

May 3, 2012 Posted in Poker Toernooien by

In Parijs gaat vandaag het tweede live event in de Unibet Open toernooi serie van start. Met het online event van maart meegerekend is dit nu het derde Unibet Open toernooi voor dit jaar. Vorig jaar nog werd de Unibet Open uitgeroepen tot twee na beste Live toernooi serie ter wereld, alleen de World Series of Poker en de World Poker Tour werden gezien als beter georganiseerde poker tours door de poker spelers zelf. Ook dit jaar behoren de Unibet Open toernooien tot de favoriete toernooien van veel live poker liefhebbers en het Unibet Open van Parijs zal daar geen uitzondering in zijn.

Het is de eerste keer dat er een Unibet Open live event georganiseerd gaat worden op Franse bodem en wat is dan een betere locatie dan de Cercle Cadet poker Room in het prachtige centrum van de Franse hoofdstad. De afgelopen weken waren er een groot aantal toernooien te vinden bij Unibet waar plaatsen te winnen waren voor het Unibet Open toernooi in Parijs. Als we kijken naar het aantal spelers dat een gooi deed naar één van de te winnen plaatsen, is de verwachting dat er een groot aantal spelers aanwezig zullen zijn in Parijs om te kijken of ook zij een Unibet open titel op hun naam kunnen zetten.

Het lijkt wel of de Unibet open toernooien elke keer populairder worden. Nog steeds groeit het aantal spelers dat mee doet aan satellites voor Unibet Open live events en ook de Unibet Open online events zien nog steeds een groeiend aantal deelnemers. Dit jaar heeft Unibet weer een aantal nieuwe locaties toegevoegd aan het Unibet Open programma en daarvan is Parijs dus de eerste nieuwe stop. Tot zover zijn er nog twee andere Unibet Open live events bevestigd. In september zal het Unibet Open Circus neer gaan strijken in Londen en het laatste Unibet Open live toernooi van dit jaar, dat in december gespeeld zal gaan worden, kent zelfs een Nederlands tintje. het afsluitende event zal namelijk worden gehouden op St. Maarten, het caribbisch eiland dat voor de ene helft onder Frans bestuur valt en de andere helft onder Nederlands bestuur.

 

 

Tagged with: