Ook Sam Trickett schrijft zich in voor Big One for One Drop

May 10, 2012 Posted in Buitenlands Poker Nieuws by

Nog geen week geleden konden we melden dat de Engelse poker pros Sam Trickett en zijn sponsor Titan Poker hebben besloten hun samenwerking te beƫindigen. Vanaf nu zal Trickett dus zelf voor het inschrijfgeld van de verschillende toernooien op moeten draaien. Dit heeft hem er echter niet van weerhouden zich in te schrijven voor wat het meest interessante poker toernooi van dit jaar gaat worden, namelijk Big One for One Drop. Zo heeft hij laten weten via Twitter. Dit speciale event zal plaats vinden tijdens de 43ste editie van de World Series of Poker en heeft een buy in van maar liefst een miljoen dollar.

Het Big One for One Drop event heeft nu al een flink aantal inschrijvingen binnen van bekende poker profs en ook een aantal minder bekende amateurs. Bekende spelers die al hebben laten weten deel te zullen gaan nemen aan dit speciale event zijn onder andere: Bertrand “ElkY’ Grospellier, Tom “durrrr” Dwan, Daniel Negreanu, Johnny Chan, Erik Seidel, Patrik Antonius, Gus Hansen en Tony G. Al deze spelers zullen de buy in van $1.000.000 betalen.

Van elke buy in zal er direct $111.111 naar de One Drop organisatie gaan. Deze organisatie zet zich in voor schoon drinkwater in derde wereld landen. Door het grote aantal inschrijvingen dat nu al binnen is, is de prijs voor de eerste plaats nu al gestegen naar maar liefst $12.266.668,20 en dit bedrag zal alleen nog maar gaan stijgen omdat de inschrijftermijn voor Big One for One Drop nog meer dan een maand loopt. Ook staat de teller voor het geld dat is ingezameld voor het goede doel inmiddels al op $3.333.330.

Trickett zal dus zijn uiterste best gaan doen om de eerste plaats te bereiken en deze monsterprijs binnen te gaan slepen. Maar, volgens zijn Twitter bericht kijkt hij ook uit naar de andere events van de WSOP en wil hij zijn beste WSOP cash tot nu toe proberen te verbreken. Zijn grootstet succes op de WSOP had hij tot dusver in 2010, toen hij tweede werd tijdens een $5.000 buy in no limit holdem event.

 

Tagged with: