Gold Rush deze maand weer terug bij Unibet

May 13, 2012 Posted in Buitenlands Poker Nieuws by

Het is al weer een tijdje geleden dat Unibet Poker de Gold Rush promotie had lopen. Eén van de laatste keren dat het Gold Rush was bij Unibet Poker was rond de kerst. Meestal is de Unibet Gold Rush ook gekoppeld aan een bepaalde feestdag. Nu is er deze maand natuurlijk geen speciale feestdag, maar wel het echte begin van de lente en hopelijk ook de start van een aantal weken of maanden goed weer en dat was bij Unibet rede genoeg om de populaire Gold Rush promotie weer van stal te gaan halen.

de Unibet Gold Rush promotie loopt de hele maand mei en is voor alle spelers met een Unibet account toegankelijk. Het mooie van de Gold Rush promotie is dat je geen top speler hoeft te zijn of uren per dag moet gaan spelen om toch in aanmerking te kunnen komen voor één van de vele prijzen die er te winnen zijn tijdens Gold Rush.

Om deel te kunnen nemen aan de Gold Rush poromotie ga je naar de promotie pagina op de Unibet website en daar meld je jezelf aan voor de Gold Rush. Vanaf dat moment wordt van elle handen die je in de maand mei speelt bijgehouden hoeveel Unibet VIP Points je bij elkaar weet te spelen. Er worden prijzen weggegeven aan alle spelers die ten minste vijf dagen lang minimaal 35 punten per dag bij elkaar weten te spelen.

Natuurlijk win je grotere prijzen als je meer dagen lang een hoger aantal punten verdient. De prijzen die te winnen zijn tijdens de Unibet Gold Rush variëren van tickets voor speciale freerolls to geldbedragen tot wel €3.000 per speler. Elke speler die zich aanmeldt voor de Gold Rush maakt kans op slecht één prijs per persoon, het totaal aantal punten en dagen in de maand mei wordt bij elkaar opgeteld en zo wordt de prijs berekend. Op de site van Unibet vind je alle informatie of Gold Rush en een schema met de prijzen die er te winnen zijn.

Tagged with: