Nieuw Titan Poker VIP systeem

May 15, 2012 Posted in Poker Tips by

Vanaf deze maand heeft Titan Poker een nieuw VIP systeem ingevoerd. Dat Titan Poker een nieuw VIP systeem zou krijgen was al een aantal maanden bekend. Wat het nieuwe VIP systeem in zou gaan houden bleef echter lang geheim, maar nu is het dan dus zover. Het nieuwe systeem kent nieuwe voordelen voor zowel spelers met een kleine bankroll als spelers met een flink account. Ook is er een soort loterij toegevoegd aan het VIP systeem. Samenhangend met deze “loterij” of raffle, zijn er voortaan ook Gold Coins te winnen waarmee je dan weer tickets voor de raffle kan kopen.

De belangrijkste verandering in het VIP systeem van Titan Poker is waarschijnlijk het feit dat spelers nu aan het begin van de maand een bepaald geld bedrag krijgen dat is gebaseerd op het aantal Titan points dat in de voorgaande maand is verdiend. In principe kunnen alle spelers met een Titan Poker account gebruik maken van deze actie. Alle spelers die tussen de 100 en 2.000 of meer punten bij elkaar spelen in een maand, kunnen van deze actie gebruik gaan maken.

Aan het begin van elke maand zal worden gekeken hoeveel punten je in de voorgaande maand hebt verdiend. Als dit aantal boven de 100 punten ligt, heeft de speler recht op een cash bedrag. Hierbij ontvang je voor elke 100 punten die verdiend hebt $1. Dus je hoeft niet eens hele dagen aan de poker tafel te zitten om toch in aanmerking te kunnen komen voor dit gratis extra geld. Het totaal aantal punten wordt afgerond. Dus als je 1650 punten hebt verdiend in mei, krijg je begin juni 16 op je rekening gestort.

Natuurlijk kent ook dit VIP systeem een punten muliplier die hoger wordt naar mate je stijgt op de VIP ladder. beginnend met een 1.2 multiplier bij een koperen status tot een multiplier van 2 bij de laatste twee niveaus. dit betekend dus dat je nog sneller punten verzameld die weer om kunnen worden gezet in cash geld als je dat wil. Ook zijn er een groot aantal nieuwe freerolls beschikbaar voor spelers met hogere niveaus. Kijk voor alle info op de site van Titan Poker.

Tagged with: