Shaun Deeb pakt vierde SCOOP kroon

May 17, 2012 Posted in Poker Toernooien by

De Amerikaanse poker prof Shaun Deeb is de eerste speler die het gelukt is om vier kronen te bemachtigen tijdens de Spring Championship of Online Poker dat op het moment bij PokerStars wordt gespeeld. De SCOOP wordt nu alweer een paar jaar georganiseerd door PokerStars en inmiddels is de SCOOP uitgegroeid tot één van de grootste en meest populaire online poker festivals ter wereld. Spelrs winnen kronen als zij één van de vele SCOOP toernooien op hun naam weten te zetten en Shaun Deeb is het dus gelukt om dit jaar tot een totaal van vier kornen te komen en de SCOOP is nog lang niet ten einde.

Deeb won zijn eerste SCOOP kroon in 2010 en heeft dit seizoen tot nu toe al drie toernooien op zijn naam weten te zetten, waarmee hij nu dus het record houdt voor het meeste aantal kronen dat een speler tijdens de SCOOP heeft weten te bemachtigen. In 2010 wist Deeb de kroon te pakken voor het medium Pot Limit Omaha event.

Deeb bewijst een echte duizendpoot te zijn aan de poker tafel, want de drie kronen die hij tot zo ver dit jaar heeft weten te bemachtigen zijn niet gewonnen bij Omaha toernooien, dus ook andere vormen van poker zijn geen probleem voor de Amerikaan. De 26-jarige Deeb won $41.600 door event #10, het $2.100 Seven Card Stud event, op zijn naam te zetten. Vervolgens won Deeb $44,200 door de winst tijdens event #19, een $2.100 Triple Stud event.

Deeb wist zijn hat trick tijdens deze editie van de SCOOP compleet te maken door ook event #26 te winnen. Net als het eerste event dat hij dit seizoen op zijn naam wist te zetten was ook dit toernooi een $2.100 Seven Card Stud event, maar deze keer was het de hi/lo variant ven het spel. Het is dus ook niet vreemd dat Deeb ook de SCOOP ranglijst met een flinke voorsprong aanvoert. De winnaar van deze ranglijst kan rekenen op een ticket voor het PokerStars Caribbean Adventure 2013. De andere deelnemers zullen nog flink hun best moeten gaan doen om Deeb van deze prijs af te houden.

Tagged with: