Jake Cody begonnen met verblijf van 2 maanden in Las Vegas

May 21, 2012 Posted in Poker Toernooien by

De Britse poker speler Jake Cody is afgereisd naar Las Vegas voor een verblijf daar van 2 maanden. Cody wordt inmiddels al weer een tijdje gesponsord door PKR Poker en de komende twee maanden zal de Brit te vinden zijn aan verschillende toernooi tafels in Las Vegas. Drie dagen geleden reisde Cody samen met Matt perrins, een andere jonge succesvolle poker professional van de Britse eilanden, af naar de Amerikaanse staat Nevada om de komende maanden deel te gaan nemen aan verschillende poker toernooien, waarvan de meeste natuurlijk in het kader van de World Series of poker.

Voordat Cody echter aan zijn eerste WSOP toernooi zal gaan beginnen staat natuurlijk nog het World Poker Tour World Championship op het programma. Dit toernooi is afgelopen zaterdag begonnen en Cody heeft helaas alweer het veld moeten verlaten. Tijdens de tweede dag, met de de blind levels op level 8 kwam de PKR speler in een pot terecht waarin drie man, waaronder Cody all in gingen.

Jake Cody, Zack Hyman en Blake Purvis zaten samen in een pot toen de flop kwam met drie harten, namelijk A-5-6. Alle drie de spelers besloten hierop all in te gaan. In principe had Cody op dat moment de beste hand. Hij had 7-8 van harten in zijn handen en had zijn flush dus al gemaakt. daarbij had hij natuurlijk ook nog een straight flush draw. Hij werd gecalld door de A-Q, met een harte vrouw, van Hyman en door de K-Q, met een harte koning, van Purvis. Helaas voor Hyman en Cody was de river een harten J, dus maakte Purvis de hoogste flush en konden zowel Hyman als Cody het toernooi verlaten.

Natuurlijk is Cody niet blij met zijn uitschakeling tijdens de WPT World Championship, maar aan de andere kant heeft hij nu natuurlijk wel meer tijd om zich goed voor te kunnen bereiden op het waarschijnlijk grote aantal WSOP events waaraan hij zal gaan deelnemen. Cody is één van de weinige spelers die de poker Triple Crown heeft weten te bemachtigen, door zowel een WPT, EPT, als een WSOP event te winnen, maar hij heeft al laten weten pas echt tevreden te zijn als hij ook het WSOP Main Event ooit op zijn naam zet. Misschien is dit wel het jaar dat dat gaat gebeuren.

Tagged with: