Eerste weddenschappen op winnaar WSOP 2012 geplaatst

May 25, 2012 Posted in Buitenlands Poker Nieuws by

Op zaterdag 7 juli begint in Las Vegas de World Series of Poker van dit jaar. Elk jaar trekt dit evenement duizenden poker spelers enliefhebbers naar Las Vegas om deel te nemen aan één van de vele toernooien die onderdeel uitmaken van de WSOP of om op de tribunes plaats te nemen en de sfeer van dit grootste live poker evenement ter wereld eens op te snuiven. Ook worden de samenvattingen die op televisie of live stream worden uitgezonden elk jaar door miljoenen mensen gekeken. Maar, er zijn ook een hoop mensen die bij één van de vele online bookmakers geld inzetten op wie WSOP Main Event op zijn of haar naam zal gaan zetten.

Ook dit jaar zullen weer duizenden mensen een gokje wagen op hun favoriet. Dit jaar is Bwin de eerste online bookmaker die de odds voor het inzetten van de favorieten online heeft gezet. er is een groot aantal spelers om uit te kiezen en hoe onwaarschijnlijker het volgens Bwin is dat deze speler het main vent zal winnen, hoe hoger de uitbetaling zal zijn. Andersom zal de uitbetaling lager zijn als de kans groter wordt geacht dat de betreffende speler zal gaan winnen.

Aan deze cijfers valt dus af te lezen wie er volgens Bwin de grote favoriet is om dit jaar het Main event te winnen. Als we kijken naar de cijfers van Bwin, heeft Phil Helmuth de beste kansen om het Main Event dit jaar op zijn naam te zetten en dit zou een prestatie van wereldformaat zijn voor de Poker Brat. Helmuth heeft met odds van 40 tegen 1 de laagste odds van alle spelers op wie ingezet kan worden bij Bwin.

Verder komen we in de lijst met spelers een aantal verrassingen tegen. Zo heeft Daniel Negreanu odds van 60 tegen 1, ook al heeft hij in de afgelopen tien jaar weinig meer gepresteerd tijdens de WSOP. Slechts twee keer viel hij in die tien jaar in de prijzen tijdens het main Event en zijn laatste overwinning tijdens een WSOP event is alweer acht jaar geleden. We zullen zien wie dit jaar de fel begeerde, nieuw ontworpen Main Event Bracelet weet te bemachtigen.

 

Tagged with: