Negreanu heeft uitzicht op vijfde WSOP Bracelet

June 3, 2012 Posted in Poker Toernooien by

Het zal inmiddels de meeste mensen niet ontgaan zijn dat in Las Vegas de World series of Poker weer begonnen zijn. De eerste paar toernooien zijn inmiddels al gespeeld en de eerste Bracelets zijn gewonnen. Ook dit jaar zijn er nu al een paar duizend poker spelers actief geweest tijdens de verschillende toernooien en de eerste week is nog niet eens voorbij. Het belooft dus weer een flinke opkomst te worden dit jaar, ook al viel het aantal inschrijvingen voor de eerste twee toernooien een beetje tegen. Maar, nu lijkt het aantal inschrijvingen weer een beetje aan te trekken.

Elk jaar trekt de WSOP een groot aantal amateurs en professionals naar Las Vegas om hun poker kunsten te meten met hun concurrenten. Het behalen van een WSOP Bracelet brengt natuurlijk een hoop prestige met zich mee en met name onder de profs zijn de Bracelets dan ook fel begeerd.

Daniel Negreanu behoort zonder enige twijfel tot de meest populaire poker spelers ter wereld en heeft in zijn carrière in totaal al vier WSOP Bracelets gewonnen. de laatste jaren ging het echter niet zo goed met Negreanu tijdens de World Series. Zijn laatste Bracelet dateert alweer van vier jaar geleden. In 2008 won Negranu zijn vierde Bracelet door het $2.000 buy in Limit Holdem event op zijn naam te zetten. Negreanu is er dus dit jaar extra op gespitst om weer eens een Bracelet te gaan winnen.

Wellicht is vandaag de dag dat Negreanu zijn vijfde WSOP Bracelet dan eindelijk om zijn arm kan klikken. Gister werd de tweede dag van Event #5 gespeeld, het $1.500 Pot Limit Holdem toernooi. Negreanu deed erg goede zaken tijdens deze tweede dag en wist de dag af te sluiten met de zesde chip stack en vandaag zal de finale tafel worden gespeeld en zal worden beslist wie de Bracelet mee naar huis mag gaan nemen. Hoewel Negreanu nog wel zijn best moet doen, heeft hij er alle vertrouwen in in elk geval een goede kans te maken op de Bracelet. vanavond weten we of het Negreanu is gelukt om zijn vijfde Bracelet in de wacht te slepen.

Tagged with: