Andy Bloch wint z'n eerste Bracelet

June 4, 2012 Posted in Poker Toernooien by

In Las Vegas heeft de Amerikaanse poker prof Andy Bloch de allereerste World Series of Poker Bracelet uit zijn carrière weten te bemachtigen. Bloch stond al jaren bekend als één van de beste poker spelers in de wereld die nog nooit een WSOP Bracelet had gewonnen. Maar, nu is het dan toch eindelijk zo ver voor de 43-jarige Amerikaan. Bloch wist Event #7, het $1.500 buy in Seven Card Stud toernooi. In het verleden wist Bloch al 27 keer in de prijzen te vallen tijdens verschillende WSOP event en twee keer eindigde hij als tweede, waardoor hij dus net naast de fel begeerde Bracelet greep.

Laat zaterdagavond kon Bloch dus eindelijk zijn eerste Bracelet in ontvangst nemen. Voor Bloch was het eigenlijk een verlaat verjaardagscadeau, want de dag ervoor was de speler uit Las Vegas 43 geworden. Bloch wordt al jaren gezien als één van de beste Stud spelers ter wereld en nu heeft hij dus ook de Bracelet om deze naam te ondersteunen.

Zeker dit jaar was het fijn voor Bloch dat hij zijn eerste Bracelet wist te winnen. Bloch werd jarenlang gesponsord door Full tilt Poker en we weten allemaal wat er gebeurt is met de online poker room. Na de gebeurtenissen op Black Friday ging het snel bergafwaarts met Full Tilt en inmiddels is de site al een hele tijd offline en zitten veel spelers die een account bij de site hadden nog steeds te wachten op hun geld. Bloch liet weten te hopen dat deze tegoeden nu toch eindelijk eens uitbetaald zullen gaan worden.

De Amerikaanse spelers doen het tot nu toe erg goed tijdens deze editie van de WSOP. Tot nu toe zijn er zeven events afgerond en alle zeven werden ze gewonnen door Amerikaanse spelers. Want, gister bleek ook dat niet de Canadees Daniel Negreanu Event #5 op zijn naam had gezet, maar Nick Jivkov, die op zijn twaalfde van Bulgarije naar de Verenigde Staten verhuisde. Voor Negreanu is het dus nog even wachten voordat hij zijn vijfde Bracelet bij kan schrijven.

 

Tagged with: