Win WSOP tickets bij Titan Poker

June 5, 2012 Posted in Poker Toernooien by

Ook al is de World series of Poker inmiddels al begonnen, er zijn nog steeds verschillende mogelijkheden voor je om aan plaatsen te komen voor één van de toernooien tijdens de World Series. Je kunt natuurlijk een ticket naar Las Vegas boeken en jezelf in schrijven voor één van de bijna zestig toernooien met je eigen geld, maar er zijn ook goedkopere manieren om aan een WSOP ticket te komen. Net als bij veel andere online poker rooms kun je nu bij Titan Poker tickets winnen voor het Main Event van de WSOP. Maar, waar Titan Poker afwijkt van veel andere sites, is dat er ook tickets te winnen zijn voor een flink aantal andere WSOP events.

Er zijn verschillende WSOP pakketten te winnen bij Titan Poker. In totaal geeft Titan voor zo’n half miljoen dollar aan WSOP pakketten weg. Natuurlijk zitten hier ook tickets voor het Main Event bij. elke dag lopen er verschillende qualifiers bij Titan Poker, sommige zelfs met een buy in van nog geen dollar. Op 10 juni vindt er ook een WSOP Main Event Mega Satellite plaats, waarbij niet minder dan twintig pakketten voor het WSOP Main Event te winnen zijn.

de pakketten die op 10 juni te winnen zijn hebben een waarde van $13.500 en bevatten naast het ticket voor het Main Event ook zak- en reisgeld en overnachtingen in het luxe Wynn hotel. Maar, dit is niet de enige manier om op het Main Event te komen bij Titan Poker. Er worden ook speciale Main Event pakketten weggeven ter waarde van $24.000.

Er worden speciale Executive Jackpot Sit & Go toernooien georganiseerd die een buy in hebben van $10 + $1,90. Als je zes van deze toernooien op een rij weet te winnen, win je één van de $24.000 pakketten. Deze pakketten bestaan uit hetzelfde als de $13.500 pakketten, maar bevatten daarnaast ook nog een inschrijving voor een $1.000 Side Event en meer zafgeld dan het andere pakket.

Daarnaast zijn er nog twee pakketten te winnen die toegang geven tot verschillende WSOP Side Events. Ook voor deze pakketten lopen er verschillende goedkope qualifiers. Kijk voor alle informatie op de site van Titan poker.

Tagged with: