Championship Challenge bij Partypoker

June 7, 2012 Posted in Poker Tips by

Het zal wel niemand in Nederland ontgaan zijn dat morgen het Europees Kampioenschap voetbal begint  in Polen en Oekraïne. Ook bij Partypoker is het ze niet ontgaan dat de komende paar weken in veel landen geheel in het teken staan van het Europees kampioenschap. Speciaal voor het EK hebben ze bij Partypoker op het moment een speciale promotie lopen onder de naam Championship Challenge. Bij de Partypoker Championship Challenge is het de bedoeling om zoveel mogelijk voetbalspelers bij elkaar te verzamelen om zo kans te maken op verschillende aantrekkelijke prijzen, waaronder de hoofdprijs van $100.000 cash.

Je kunt je voor deze speciale promotie aanmelden via de promotie pagina van Partypoker. Nadat je je voor deze promotie hebt aangemeld, is het de bedoeling om zoveel mogelijk Party Points bij elkaar te pokeren. Voor elke 10 Party Points die je bij elkaar speelt, krijg je één van de in totaal 64 voetbal spelers die er te verzamelen zijn. Elke poule van het EK is vertegenwoordigd en van elk team uit elke poule zijn vier spelers te verzamelen, de keeper, een verdediger, een middenvelder en een spits.

Hoe meer spelers je bij elkaar verzamelt, hoe groter je uiteindelijke prijs zal zijn. Sommige speleres hebben extra prijzen op hun naam staan en je zult die prijs meteen krijgen als je die betreffende speler krijgt. Ook zijn er extra prijzen te winnen als je een volledig landenteam van vier spelers bij elkaar weet te krijgen en er zijn ook extra prijzen voor als je een poule compleet weet te krijgen.

De prijzen die te winnen zijn, variëren nogal. De prijzen voor de verschillende spelrs lopen van tickets voor verschillende freerolls tot cash prijzen van maximaal $20. Ook de prijzen zijn die te winnen zijn voor de landen verschillen nogal, het land waarvoor je het laagste bedrag wint is Engeland, met een bedrag van $50. Het hoogst te winnen bedrag is $1.200 voor Polen. Als je Nederland bij elkaar weet te spelen krijg je $550. Het echte geld is te verdienen als je de poules compleet krijgt. De te winnen prijzen variëren dan van $1.000 tot $7.000. Mocht het je lukken alle poules compleet te krijgen, dan ligt er maar liefst $100.000 op je te wachten. Kijk voor alle informatie en de bedragen op de site van Partypoker.

Tagged with: