Phil Ivey grijpt weer net naast Bracelet

June 14, 2012 Posted in Poker Toernooien by

Vorig jaar deed Phil Ivey niet mee aan de World Series of poker en veel spelers en fans waren eigenlijk teleurgesteld dat dit poker fenomeen de WSOP vorig jaar liet schieten. Dit jaar is Ivey echter weer terug en de afgelopen weken waren verschillende keren alle ogen gericht op het Amerikaanse poker talent die door veel collega’s wordt gezien als de beste poker speler ooit. Tot nu toe heeft Ivey in zijn carrière al acht WSOP Bracelets bij elkaar weten te spelen in verschillende poker disciplines. Om zijn naam van beste poker speler ooit waar te maken moet Ivey natuurlijk nog wel een aantal Bravelts meer winnen, zeker als hij het record van Phil Hellmuth, dat sinds deze week op twaalf Bracelets staat, wil verbreken.

Ivey is ook vast van plan om dit jaar weer één of meerdere Bracelts te gaan winnen, zeker na zijn absentie van vorig jaar. Dat Ivet flink zijn best doet, blijkt wel uit het feit dat hij alleen deze week al drie verschillende finale tafels heeft bereikt. Hij is dus al een paar keer dicht bij het winnen van zijn negende Bracelet geweest, alleen greep hij elke keer net naast de winst.

Ook gister wist Ivey weer een finale tafel te bereiken tijdens de WSOP. Lange tijd zag het er zelfs naar uit dat Ivey event #24, een $5.000 Omaha Hi-Lo event, zou gaan winnen. Lange tijd had Ivey de chip lead in handen, maar ook andere profs, zoals Scotty Nguyen en Mike Matusow, wisten de finale tafel te behalen met erg gezonde stacks.

Uiteindelijk lukte het Ivey niet om dit toernooi te winnen en daarmee zijn negende Bracelet veilig te stellen. Ivey behaalde uiteindelijk de derde positie en moet vandaag toekijken hoe Scotty Nguyen en Joe Cassidy in de heads up uit zullen gaan vechten wie deze Bracelet mee naar huis mag nemen. Maar, vandaag staan er ook weer een aantal andere toernooien op het programma en het is natuurlijk zo goed als zeker dat Ivey zich voor één van deze toernooien in zal gaan schrijven om verder te gaan met de jacht op zijn negende Bracelet.

Tagged with: