Unibet Poker op Android

June 15, 2012 Posted in Poker Tips by

Unibet Poker behoort tot de meest populaire online poker rooms van Europa en de wereld. Tegenwoordig kun je niet meer alleen thuis van achter je computer poker spelen bij Unibet Poker, maar ook via je smartphone. De unibet mobile poker software is tot nu toe alleen beschikbaar voor Android toestellen. Of de software ook beschikbaar komt voor iPhones is op dit moment niet officieel bekend gemaakt, maar lijkt wel erg waarschijnlijk. Je kunt gewoon op je eigen Unibet Poker account inloggen via je ASndroid telefoon en beginnen met spelen. Het is mogelijk om voor zowel speel geld als voor echt geld te spelen via de Unibet Poker ndroid app.

Op de site van Unibet Poker kun je de systeemeisen van je telefoon vinden. Zo heb je naast Android software ook Flash Player en Ait nodig om Unibet Poker te kunnen spelen op je telefoon. Ook vindt je op de speciale Mobile Poker pagina van de site van Unibet Poker een QR code die je kunt scannen met je telefoon om zo meteen de software te kunnen downloaden, waarmee het dus erg makkelijk wordt om deze software op je telefoon te installeren.

Zoals gezegd kun je gewoon met je iegen account inloggen op Unibet Poker Mobile en heb je dus ook meteen toegang tot je eigen rekening en ook de Unibet punten die je bij elkaar hebt gespeeld. Als je voor echt geld speelt, worden alle winsten gewoon naar je Unibet Poker account overgemaakt en heb je dus ook toegang tot deze tegoeden als je weer gewoon thuis achter je computer of laptop zit.

Tot nu toe is het alleen mogelijk om money games te spelen via de Unibet Poker Mobile software. Het is dus niet mogelijk om aan toernooien deel te nemen. Als je je dus nog wilt kwalificeren voor één van de Unibet Open toernooien of aan een multi table toernooi mee wil doen, zal je nog steeds gewoon thuis achter de computer plaats moeten gaan nemen.

Tagged with: