Sneller Diamond VIP level bij Titan Poker in juni

June 17, 2012 Posted in Poker Tips by

Nu in Las Vegas de World Series of Poker bezig is, hebben veel online poker rooms hun promoties een beetje verminderd en vooral toegespitst op de WSOP. Er zijn bij elke site wel pakketten te winnen die toegang geven tot één van de vele events die deel uit maken van de WSOP. Of het nu tickets zijn voor het Main Event of een obscuur razz evenement, er zijn kaarten te winnen bij de vele verschillende online poker rooms. Ook bij Titan Poker zijn er natuurlijk plaatsen te winnen voor de World Series, maar ook andere promoties lopen gewoon door bij Titan Poker.

Er lopen deze maand verschillende promoties bij Titan Poker, waarvan de meest interessante waarschijnlijk de Turbo VIP promotie. Deze promotie loopt de hele maand juni en zorgt ervoor dat je veel sneller kunt stijgen op de VIP ladder van Titan Poker dan normaal. Om precies te zijn stijg je tijdens de maand juni maar liefst twee keer zo snel op de VIP ladder en kun je dus twee keer zo snel profiteren van de voordelen die een hoger VIP level met zich meebrengen.

Normaal gesproken zul je maar liefst 100.000 Titan Points bij elkaar moeten zien te spelen om de Diamond VIP status van Titan Poker te kunnen bereiken. Nu heb je maar 50.000 punten nodig om deze status te bereiken. Als je de Diamond VIP status weet te bereiken krijg je naast alle voordelen die deze status met zich meebrengt ook nog eens $300 op je account gestort. En het mooiste is dat je deze status een heel jaar blijft behouden.

Alle informatie over deze promotie kun je vinden op de site van Titan Poker onder het kopje promoties. Daar vind je ook andere promoties die ook zeker de moeite waard zijn. Kijk vooral ook naar de bonus bij een nieuwe storting die erg interessant is bij Titan Poker.

 

 

Tagged with: