Cada en Philips beiden dicht bij een Bracelet

June 18, 2012 Posted in Poker Toernooien by

Er werden gister weer een aantal toernooien gespeeld tijdens de World Series of Poker in Las Vegas. Veel toernooien waren gister aan hun één na laatste dag toe en het was zo’n dag waarop het soms eigenaardig lang duurde voordat de bubbel of finale tafel werd bereikt. twee voormalig WSOP finalisten deden goede zaken voor zichzelf gister. Zowel Dennis Phillips als Joe Cada hebben een goed uitzicht op het winnen van een Bracelet. Tot een aantal jaar geleden had eigenlijk niemand van beide spelers gehoord en tegenwoordigbehoren deze twee spelers tot de meest populaire poker spelers in het internationale toernooi circuit.

Dennis Phillips was een amateur die via een $200 satelite een ticket wist te winnen voor het WSOP Main Event in 2008. Phillips maakte goed gebruik van zijn ticket en wist zelfs de finale tafel te berieken. Helaas voor hem strandde hij op de derde plaats, maar daarmee zette hij alsnog een wereld prestatie neer voor een amateur. Zeker ook omdat hij het jaar erna weer wist te cashen door de 45ste plaats te halen. Inmiddels heeft Phillips al meer dan vijf miljoen dollar bij elkaar gespeeld tijdens verschillende toernooien.

Phillips sloot gister de dag af met de hoogste stack in het Senior event en aangezien er nog maar vier man zijn die vandaag zullen gaan strijden voor de Senior event Bracelet, maakt Phillips een goede kans om deze Bracelet mee naar huis te kunnen nemen.

Ook Joe Cada deed goede zaken voor zichzelf gister. Cada wist in 2009 het Main Event van de World Series te winnen en was met zijn 21 jaar de jongste winnaar ooit van het Main event. Ook Cada is tegenwoordig een graag geziene gast tijdens de internationale toernooien. In de afgelopen jaren heeft cada meer dan 8,5 miljoen dollar bij elkaar gespeeld, cash games niet meegerekend.

Cada deed gister mee aan het $1.500 No Limit Holdem event en ook Cada wist de dag, net als Phillips, af te sluiten met de hoogste chip stack. Met nog 19 spelers in het spel wordt vandaag het spel voortgezet, maar Cada heeft in elk geval een goed uitgangspunt voor het winnen van een nieuwe Bracelet.

Tagged with: