Weer hoop spektakel tijdens WSOP

June 26, 2012 Posted in Buitenlands Poker Nieuws by

De afgelopen paar dagen was er weer heek wat te beleven in Las Vegas tijdens de World Series of Poker. Er werden weer een flink aantal toernooien gespeeld en een aantal Bracelets gewonnen, ook ging event #45 het Chip Reese Memorial $50.00 buy in Poker Players Championship ging van start. Tijdens dit event, dat alleen toegankelijk is voor poker profs, nemen de beste poker spelers ter wereld het tegen elkaar op in een Eight GameMix toernooi, waarbij dus acht verschillende poker vormen aan bod komen. Als het goed is zal dit toernooi ook worden uitgezonden door ESPN in het kader van de WSOP uitzendingen voorafgaande aan de uitzendingen van het Main Event.

laten we hopen dat dit toernooi wordt uitgezonden, want zo vaak is het niet dat er een andere poker vorm dan Texas Holdem wordt uitgezonden op televisie, laat staan een mixed toernooi en dan ook nog een mixed toernooi waarbij alleen de grote namen in de poker wereld aan tafel te vinden zijn. Dit event belooft dan ook één van de meest spannende toernooien van deze editie van de WSOP te gaan worden. Niet alleen omdat er zoveel grote namen aan meedoen, maar ook omdat spelers die meedoen een extra grote stack krijgen en met lage blinds beginnen om te zorgen dat er zoveel mogelijk gespeeld zal worden.

Dat deze extra grote stack invloed heeft op het spel bleek wel aan het einde van de eerste speeldag van het Poker Player Championship. In totaal hadden 104 spelers zich ingeschreven voor dit toernooi, waarmee de prijzenpot op een totaal van $4.992.000 komt. Na een hele dag spelen biginnen vandaag 103 spelrs aan dag twee. Dat betekent dus dat er slechts één speler is afgevallen tijdens de eerste speeldag.

De enige speler die gisteren het veld moest ruimen was David Singer. In de afgelopen paar jaar heeft Singer al twee keer eerder de finale tafel van dit event weten te bereiken, maar dit jaar is hij dus de eerste speler die afviel. Het belooft vandaag dus een spannende dag te gaan worden in dit toernooi dat uiteindelijk vijf dagen zal gaan duren.

Tagged with: