Summer Superstar promotie bij Partypoker

July 4, 2012 Posted in Poker Tips by

Deze zomer trakteert Partypoker haar leden weer op een flink aangtal promoties, toernooien en extra bonussen en prijzen. Afgelopen week is de Summer Superstar promotie van start gegaan, waarbij verschillende mooie prijzen zijn te winnen, zowel cash geld, als tickets voor live toernooien. Het mooiste van de Summer Superstar promo is dat er drie verschillende niveau’s zijn, dus ook voor de minder fanatieke poker spelers onder ons zijn er genoeg kansen om toch mooie prijzen te kunnen winnen tijdens de Summer Superstar promo van Partypoker. De hoofdprijs is een World Poker Tour pakket en bij alle drie niveau’s is een WPT ticket te bemachtigen.

Om deel te nemen aan de Partypoker Summer Superstar promotie moet je je eerst aanmelden voor deze promotie op de promotie pagina van de site van Partypoker of natuurlijk in de Partypoker lobby. Het spreekt voor zich dat je natuurlijk ook over een Partypoker account moet beschikken. Mocht je nog geen account hebben, kijk dan ook even naar de welkom bonus van Partypoker om zo meer waar en speel plezier uit je geld te halen.

de Summer Superstar promotie werkt als volgt. Er zijn drie verschillende niveau’s, brons, zilver en goud. Voor welk niveau je kwalificeert is afhankelijk van het aantal Party Points. Afhankelijk van het aantal Party Points dat je verdient, plaats je jezelf voor één van de freerolls die bij elk niveau horen. Als je minimaal 1 Party point per dag verdient, kwalificeer je al voor de Brons freeroll. Bij tien Party Points voor de zilver freeroll en 25 Party Points voor de goud freeroll.

Tijdens deze freerolls zijn al mooie gekd prijzen te winnen, maar wat belangrijker is, is dat als je het geld weet te halen tijdens de freeroll, je punten bij elkaar speelt voor het Summer Superstar Leaderboard. e actie loopt tot en met 19 augustus. De spelers die aan het einde van de promotie in de top 250 van elk leaderboard staan krijgen nog eens extra prijzen. En de speler die aan het einde van de promotie bovenaan het leaderboard staat krijgt één van de WPT pakketten. Welk pakket je krijgt is afhankelijk van het niveau waarin je speelt. kijk voor alle informatie op de site van Party Poker.

Tagged with: