Nieuwe inschrijf bonus en toernooien bij PKR Poker

July 8, 2012 Posted in Poker Tips by

de enige 3d online poker room ter wreld, PKR Poker heeft een flink aantal nieuwe toernooien toegevoegd aan hun toernooi schema. Daarnaast hebben ze ook de inschrijf bonus een stuk verhoogd, zodat nieuwe spelers nu nog meer waar voor hun geld krijgen. PKR Poker biedt vanaf nu ook een breed aanbod aan multi table toernooien aan, naats de vele andere toernooien die al beschikbaar waren bij PKR. Aangezien ze dus ook de inschrijf bonus voor nieuwe spelers hebben verhoogt is er eigenlijk geen beter moment voor nieuwe spelers om zich in te schrijven bij PKR Poker dan nu.

Al jaren heeft PR de meest moderne poker software van alle online poker rooms. De PKR software maakt het mogelijk om in een volledige 3d omgeving online te pokeren, waardoor je nog meer het gevoel hebt met echte tegenstanders te spelen. Een klein nadeel van deze software is dat het wellicht te zwaar is voor sommige computers en laptops en dat de software redelijk wat schijfruimte op je harde schijf in beslag neemt.

Gelukkig is er sinds vorig jaar ook een PKR Lite versie van de software beschikbaar. Deze Lite versie is een stuk kleiner dan de originele software. De Lite software heeft dan ook geen 3d optie, maar heeft verder alle functies die ook bij de normale PKR software beschikbaar zijn, dus ook de nieuwe toernooien die je nu bij PKR kunt spelen zijn beschikbaar via de Lite software.

Onder deze nieuwe toernooien bevinden zich, naast de multi table toernooien, nu ook rebuy toernooien, six handed toernooien, seven handed toernooien, eight handed toernooien en nu ook deep stack toernooien. Met name de deep stack toernooien zijn een mooie toevoeging aan het PKR toernooi aanbod omdat ze door hun structuur de ervaring van de grote live toernooien benaderen.

De inschrijf bonus is ook een stuk aantrekkelijker gemaakt. Nu is het mogelijk om een bonus te krijgen van 125% op je eerste storting, tot een maximum van wel $500. A;ls je gebruik maakt van deze bonus, speel je telkens 10% van je bonus vrij, totdat je de volledige bonus hebt vrijgespeeld. Het is dius ook mogelijk maar een deel van je bonus vrij te spelen als je geen tijd hebt om hele dagen poker te gaan spelen. Kijk op de site van PKR voor alle voorwaarden en andere bonus aanbiedingen.

Tagged with: