Ga op jacht naar de Titan Treasures

July 15, 2012 Posted in Poker Tips by

Het is niet voor niets dat Titan poker behoort tot de meest populaire online poker rooms is Europa. Niet alleen heeft Titan één van de meest aantrekkelijke welkom bonussen van alle online poker rooms en bieden zij met grote regelmaat mooie toernooien aan, ook de speciale promoties zijn bij Titan Poker altijd veelvuldig te vinden en zijn vaak erg origineel. Pas geleden heeft Titan Poker onder de naam Titan Treasures een nieuwe promotie in het leven geroepen die het ook voor mensen die niet 24 uur per dag bezig zijn met poker mogelijk maakt om mooie prijzen te winnen.

Je kunt bij Titan Poker nu naast de normale Titan Points, die vergelijkbaar zijn met de punten systemen van andere online poker rooms en in te wisselen zijn in de VIP Store van Titan Poker, ook Gouden Munten winnen en verzamelen. Deze gouden munten zijn weer in te wisselen voor speciale Treasure Tickets. in totaal zijn er drie verschillende Treasure Tickets.

De goedkoopste Treasure Ticket kost je 10.000 Gouden Munten en hiermee kun je een prijs winnen ter waarde van $20. Dan is er nog een Treasure Ticket ter waarde van 40.000 gouden Munten en hiermee win je een prijs ter waarde van $200. De duurste Treasure Ticket is een ticket van 100.000 Gouden Munten en hiermee zijn prijzen te winnen ter waarde van $1.000. Het beste nieuws is dat elke Treasure Ticket een gegarandeerde winnaar is. Welke prijs je wint blijft echter een verrassing totdat het ticket is ingeleverd.

De prijzen die te winnen zijn variëren van cash geld bedragen tot toernooi tickets tot Titan Points tot Titan Poker merchandise, zoals t-shirts, petten en hoodies. Als je bijvoorbeeld een Treasure Ticket ter waarde van 40.000 Gouden Munten inlvered, maak je kans op geld prijzen van tussen de $20 en $100, toernooi tokens met een waarde van tussen de $2,40 en $215, Titan Points met een aantal van tussen de 500 en 1000 of een t-shirt, pet of hoodie.

De Gouden Muneten verzamel je door aan bepaalde voorwaarden te voldoen zoals bijvoorbeeld: het verwijzen van een vriend levert je 40.000 Gouden Munten op, een hand winnen met een Flush levert je 250 Gouden Munten op en als je itan liked op Facebook levert dat ook 500 Gouden Munten op. Er zijn nog veel meer manieren om aan gouden munten te komen, kijk voor alle voorwaarden en prijzen op de site van Titan Poker.

 

Tagged with: