Partypoker heeft eindelijk de Mac software gereleased

July 17, 2012 Posted in Buitenlands Poker Nieuws by

Na een lange periode waarin de beta versie van de Partypoker software grondig werd getest, is de release van de officiële Partypoker software voor Macs een feit. Het beta label is van de software afgehaald en Mac gebruikers kunnen voortaan dus ook gewoon toegang krijgen tot zo ongeveer het volledige aanbod van de populaire online poker room.  Tijdens de beta fase konden met de Partypoker software voor de Mac eigenlijk alleen cash games worden gespeeld. Nu hebben de Mac gebruikers dus ook toegang tot een grote selectie aan toernooien, zoals sit ‘n go’s, bounty toernooien en grote multie table toernooien.

Door de grote verscheidenheid aan toernooien en cash games zal er voor elke Mac gebruiker wel een toernooi of cash game zijn die voldoet aan zijn of haar voorkeuren. De software werkt op zo’n manier dat Mac gebruikers met een Partpoker account ook aan tafel kunnen komen te zitten met spelers die de PC softawere gebruiken. Er is dus geen enkel verschil tussen Mac en PC gebruikers bij Partypoker.

Om de Mac software van Partypoker te downloaden, kun je gewoon naar de site van Partypoker gaan, waar deze gratis te downloaden is. De Mac versie lijkt erg veel op de PC versie, dus het zal voor gebruikers die bekend zijn met de Partypoker software niet moeilijk zijn om ook de Mac software snel onder de knie te krijgen. Ook voor spelers die niet bekend zijn met de Partypoker software zullen door de duidelijke layout en het makkelijke gebruik van de software weinig moeite hebben om in no time een account te hebben geopend en dus te kunnen beginnen met hun eerste online poker stappen op de Mac.

Voor de vele Mac puristen die er ook in Nederland is dit natuurlijk fantastisch nieuw. Partypoker is één van de bekendste en meest populaire online poker rooms van de wereld en veel Mac gebruikers zaten al maanden te wachten op het moment dat Partypoker ook op de Mac beschikbaar zou komen. Mede door de komst van Partypoker op de Mac is Partypoker de laatste tijd hard op weg om weer de grootste online poker room ter wereld te worden.

Tagged with: