PokerStars WCOOP schema bekendgemaakt

July 19, 2012 Posted in Poker Toernooien by

De World Series of Poker in Las Vegas, de grootste live poker toernooi serie ter wereld, is nog maar net voorbij of  PokerStars heeft het programma voor de grootste online poker toernooi serie bekendgemaakt. De World Championship of Online Poker wordt al enkele jaren gehouden en nog steeds zijn er elk jaar weer meer deelnemers die hun geluk en poker kennis willen beproeven zijdens de WSOP voor online poker, zoals de WCOOP ook weleens wordt genoemd. Inmiddels heeft de WCOOP een flinke naam voor zichzelf opgebouwd en heeft het winnen van één van de WCOOP toernooien in de online poker wereld een vergelijkbare prestige als die bij het winnen van een WSOP toernooi.

De WCOOP van dit jaar zal worden gehouden van 2 tot en met 23 september en in die 22 dagen zullen er totaal 61 verschillende online poker toernooien worden gespeeld. Net als bij de World Series of Poker zullen ook bij de WCOOP een groot aantal verschillende toernooien zijn, dus niet alleen Texas Holdem en een paar Omaha toernooien, maar ook Stud, HORSE, Razz en ga zo maar door.

Net als bij de World series of Poker zijn er ook bij de World Championship of Online Poker voor elk event Bracelets gemaakt die aan de winnaar worden gegeven, naast natuurlijk de geldprijs die de winnaar opstrijkt met het winnen van het toernooi. De buy ins verschillen nogal tijdens de WCOOP. De goedkoopste toernooien tijdens de WCOOP hebben een buy in van $215 en het duurste toernooi heeft een buy in can $10.300.

Natuurlijk wordt de WCOOP afgesloten met een Main Event, dat dit jaar een buy in heeft van $5.200. Er is dus voor iedere speler wel een toernooi te vinden tijdens de WCOOP en het grote voordeel van de WCOOP ten opzichte van de WSOP is dat je de toernooien gewoon vanuit je luie stoel kunt spelen. Mocht de buy in voor de toernooien iets te veel voor je zijn, dan zijn er natuurlijk weer verschillende manieren om je voor één van de toernooien te kwa;ifiveren via PokerStars. Ga voor alle informatie over de satellites en het volledige speelschema naar de site van PokerStars.

Tagged with: