Begin november terugkeer Full Tilt Poker

August 7, 2012 Posted in Buitenlands Poker Nieuws by

Nu bekend is gemaakt dat PokerStars Full Tilt Poker heeft overgenomen, zijn er veel voormalig Full Tilt gebruikers die benieuwd zijn wanneer de site weer online zal gaan. Het was al bekend hemaakt dat PokerStars er naar streefde om binnen 90 dagen Full Tilt weer in de lucht tehebben, maar een precieze datum was nog niet bekend gemaakt.  PokerStars heeft onlangs wat meer details naar buiten gebracht over de terugkeer van Full Tilt Poker in het online poker circuit. PokerStars streeft er naar om rond 4 november Full Tilt Poker weer in de lucht te hebben.

Als begin november Full tilt weer online gaat, zullen meteen ook alle tegoeden die nog op de site stonden beschikbaar worden voor de spelers die voor het ut de lucht gaan van de site nog geld op hun account hadden staan. Dit zou betekenen dat er in totaal 100 miljoen dollar ineens beschikbaar zal worden.

Ook is bekend geworden dat de nieuwe Full Tilt dezelfde software zal gaan gebruiken als voor het uit de lucht gaan van de site. Spelers die vertrouwd zijn met de oude Full Tilt software zullen dus niet hoeven wennen aan een nieuwe layout en ook alle toernooi varianten die beschikbaar waren bij Full Tilt, zoals Rush Poker, zullen gewoon beschikbaar zijn.

Hoewel Full Tilt nu eigendom is van PokerStars, zullen de twee sites wel gescheiden blijven. Elke sites heeft zijn eigen bonussen, promoties, accounts enzovoorts. Wel zal het mogelijk zijn om transacties te doen tussen de twee sites. Hierdoor is het dus mogelijk om van de ene naar de andere site over te stappen zonder al te veel problemen. Dus als je na een paar maanden spelen bij Full Tilt eens tegen wat andere mensen wil spelen, dan is dat zo geregeld.

Full Tilt zal in de meeste Europese landen gewoon weer beschikbaar zijn begin november. Ook in Nederland zal Full Tilt weer gewoon bereikbaar zijn vanaf begin november. Spelers uit Frankrijk, België, Italië, Denemarken en Estland zullen echter geen toegang kunnen krijgen tot de nieuwe Full Tilt site omdat deze landen geen licentie hebben afgegeven aan Full Tilt.

Tagged with: