Refer a Friend bonussen bij PKR Poker

August 12, 2012 Posted in Poker Tips by

De bekende en erg populaire Refer a Friend actie is weer terug bij 3D online poker room PKR Poker. Het is alweer een hele tijd geleden dat de Refer a Friend bonus te vinden was bij PKR Poker, maar het wachten is zeker de moeite waard geweest, want er zijn verschillende toernooi tickets en cash prijzen te verdienen met de promotie. Als je dus nog vrienden hebt die nog geen PKR account hebben, is dit het moment om ze op te trommelen en ze in te schrijven via de Refer a Friend optie op de site van PKR. Op die manier houden zowel jij als je vrienden er een leuk extraatje aan over.

Wat is er nu leuker dan je samen met je vrienden inschrijven voor een poker toernooi en te kijken wie er het verste komt? Of met een paar vrienden aan een cash game tafel te gaan zitten zonder dat je ergens hoeft te verzamelen? Natuurlijk kun je bij PKR Poker ook bijhouden hoe goed of slecht je vrienden het doen als je niet bij elkaar aan tafel zit. Alle statestieken van je vrienden worden voor je bijgehouden, zodat je dit altijd kunt raadplegen.

Spelers die een vrien aanmelden bij PKR krijgen voor elke aanmelding drie toernooi tickets. Bij deze toernooien is in totaal $2.000 aan cash geld te winnen per toernooi. Dus het kan erg lucratief voor je zijn om een vriend aan te melden bij PKR. Maar, de toernooi tickets zijn niet de enige beloning die je krijgt.

Elke speler diee een vriend verwijst naar PKR Poker krijgt ook een extra geschenk per aangemelde vriend. Dit geschenk is afhankelijk van het playing level dat je hebt. Dus, hoe hoger je playing level, hoe groter de beloning zal zijn. Maar ook hiermee zijn we nog niet aan het eind van de beloningen die er te verdienen zijn.

Niet alleen jij, maar ook je vriend heeft voordeel als hij via jou wordt ingeschreven bij PKR. Bij elke nieuwe inschrijving wordt een cash bedrag tot wel $150 verdeeld over jouw account en die van je vriend. Als je al geld op je account hebt staan, is dit bonus geld meteen beschikbaar en anders hoef je maar $10 te storten om dit geld vrij te krijgen. Kijk op de site van PKR of op de Facebook pagina voor meer informatie.

Tagged with: