Ook Partypoker heeft voortaan Fast Forward Poker

August 25, 2012 Posted in Poker Tips by

Na maanden van bèta tests en enkele kleine aanpassingen is het Fast Forward Poker dan eindelijk een paar dagen geleden beschikbaar geworden bij Partypoker. Fast Forward Poker is de eigen variant van Partypoker op de super snelle poker variant die het afgelopen jaar al door meerdere online poker rooms beschikbaar is gesteld voor hun spelers, zoals bijvoorbeeld door PokerStars en titan Poker. Deze super snelle poker vorm waardoor je veel meer handen per uur kunt spelen werd eigenlijk uitgevonden door Full Tilt Poker en heette daar Rush Poker. Helaas ging vrij kort na de introductie van Rush Poker Full Tilt failliet, maar Rush Poker had ook in die korte periode haar populariteit bewezen.

Op het moment is Fast Forward Poker in de main lobby van Partypoker beschikbaar voor no limit holdem cash games met stakes van $0,20 /$0,40 tot $0,25 /$0,50. Op korte termijn zullen er ook no limit cash games worden toegevoegd voor hogere stakes en ook zullen er binnenkort Pot Limit Omaha cash games komen die in de Fast Forward Poker versie te spelen zullen zijn.

Door Fast Forward Poker wordt het mogelijk om veel meer handen in  een uur te spelen dan mogelijk is op de traditionele manier van spelen. Bij Fast Forward Poker wordt je meteen aan een nieuwe tafel gezet op het moment dat je hand is afgelopen, je hoeft dus niet meer te wachten tot dat de hand voorbij is voordat je een nieuwe hand gedeeld krijgt.

Op het moment dat je foldt wordt je meteen naar een nieuwe tafel geplaatst, waar je meteen een nieuwe hand gedeeld krijgt. Als je kaarten je niet aanstaan kun je meteen op fold klikken, waarna je meteen weer naar een andere tafel wordt geplaatst, je hoeft dus niet te wachten tot dat de andere spelers aan je tafel hun beslissing hebben gemaakt.

Wat wellicht een nadeel zou kunnen zijn van het Fast Forward Poker is dat je niet de mogelijkheid hebt om de speelstijlen van de andere spelers aan je tafel door te krijgen. Maar, dit is eigenlijk toch minder van belang voor veel online poker spelers. Er zijn immers zoveel spelers online dat het onmogelijk is om al deze speel stijlen te leren kennen en het verloop van spelers is ook aan de traditionele tafels een stuk groter dan wanneer je live speelt.

Tagged with: