September is poker maand in Londen

August 29, 2012 Posted in Poker Toernooien by

Komende maan staat in Londen geheel in het teken van poker. Bijna de hele maand september zijn er in de Britse hoofdstad verschillende grote poker festivals te vinden en is Londen dus de place to be voor de Europese poker profs. Niet alleen zal de komende maand in Londen het volgende Unibet Open Live toernooi worden gespeeld, ook de English Poker Open en de Grosvenor UK Poker Tour zullen beide in spetmber plaats vinden in Londen. Daarnaast worden op 17 september ook nog de British Poker Awards uitgerijkt in de Engelse hoofdstad. Voor poker moet je dus in Londen zijn in september.

Het Londense poker festijn begint wordt afgetrapt met de Unibet Open die plaats zal vinden van 13 tot en met 16 september. Het Man Event zal twee eerste dagen kennen, waarna er nog twee dagen gespeeld zullen worden om uiteindelijk uit te maken wie er met de Unibet Open titel van Londen van door zal gaan en wie natuurlijk ook punten bij elkaar zullen rapen voor het Unibet Open leaderboard. Er zijn overigens nog steeds plaatsen te winnen voor het Main Event van de Unibet Open op de site van Unibet. Kijk voor de mogelijkheden op de promotie pagina van de site.

Naast het Main Event van de Unibet Open zijn er nog verschillende Side Events die je een stuk minder aan buy in zullen kosten dan het Main Event als je je hiervoor niet hebt weten te kwalificeren via Unibet Poker. Zo zijn er verschillende events van rond de 150 á 200 euro, zoals een heads up toernooi, een bounty toernooi, een Omaha bounty toernooi en een ladies only event.   Ook is er een tweedaags event met een buy in van 500 euro beschikbaar.

De dag na de unibet open zullen de British poker Awards worden uitgereikt en de dag daarna begint alweer de English poker Open, aarvan het Main Event een buy in heeft van 3.500 pond. Uiteindelijk zal op 22 september de finale tafel worden gespeeld en dus duidelijk zijn wie de British Poker Open van dit jaar gewonnen heeft. Ook de GUKPT vindt plaats tijdens deze dagen, om precies te zijn van 17 tot en met 24 september. Ook hier zijn weer verschillende events te vinden met but ins die variëren van 110 pond tot en met 1.070 pond. Heb je dus zin in een toernooi de komende maand, dan is Londen de place to be.

Tagged with: