Twee nieuwe acties bij Titan Poker

September 3, 2012 Posted in Poker Tips by

De zomervakantie is voor de meeste mensen nu toch echt voorbij en ook de scholen zijn weer begonnen, maar bij Titan Poker hou je toch nog een beetje een vakantie gevoel door twee nieuwe promoties die in de maand september bij deze online poker aanbieder lopen. Zo is er een leuke inschrijfbonus voor nieuwe spelers die zich in de eerste twee weken aanmelden bij Titan Poker en ook is de populaire Lord of the Grind promotie weer eens terug. Dus zowel voor nieuwe spelers, als voor spelers die al beschikken over een Titan Poker account is er in de maand september extra geld te verdienen.

Mocht je nog geen account hebben bij Titan Poker, maar deze online poker room wel een keer willen proberen, dan is deze maand misschien een goed moment om eens op de site te gaan kijken, de software te downloaden en een account te openen. Als je je als nieuwe speler aanmeldt bij Titan Poker tussen 3 en 12 september, krijg je $10 gratis. Je hoeft zelfs geen storting te doen om deze bonus te krijgen.

Met deze bonus kun je meteen gaan spelen aan één van de cash games of toernooien. Natuurlijk moet je deze bonus wel eerst vrij spelen voordat je hem uit kunt laten betalen. Zorg er wel voor dat je in de eerste zeven dagen na je aanmelding wel een keer inlogt, anders vervalt je bonus en dat zou natuurlijk zonde zijn. Op de site van Titan Poker vind je alle informatie over het vrijspelen van de bonus.

Zoals we in de inleiding al schreven is er in september nog een promotie bij Titan, de Lord of the Grind promotie. Deze actie werd een jaar of twee geleden voor het eerst geïntroduceerd en bleek toen een groot succes. Daarom keert deze actie nu eens in de zoveel maanden terug en deze maand is het dus weer eens zo ver.

Tijdens de Lord of the Grind promotie zijn er zowel cash geld als bonusgeld prijzen te winnen. Om deze te verdienen moet je in 15 of 20 dagen van een kalendermaand, in dit geval dus september, zoveel mogelijk punten proberen te verzamelen. Op de promotiepagina van Titan Poker kun je er alles over lezen, dus hoe je hiervoor in te schrijven, maar ook hoeveel punten je moet verdienen om het gewenste cash- en bonusbedrag te winnen.

Tagged with: