WCOOP weer van start gegaan bij PokerStars

September 4, 2012 Posted in Poker Toernooien by

Nog een paar weken en we weten wie de gouden bracelet die hoort bij het Main Event van de World Series of Poker heeft gewonnen. In de tussentijd is er op het moment het volgende prestigieuze poker wereld kampioenschap ook weer van start gegaan, de World Championship of Online Poker (of WCOOP) is afgelopen weekend van start gegaan bij PokerStars. De komende drie weken zijn er dagelijks verschillende poker toernooien te vinden bij PokerStars in het kader van de WCOOP. De WCOOP is de laatste jaren uitgegroeid tot een evenement wat voor online poker is wat de WSOP is voor live poker.

Het op je naam zetten van een WCOOP titel is een steeds belangrijkere graadmeter voor hoe goed je het doet in de poker wereld en dan met name natuurlijk in het online poker circuit. Afgelopen zondag is de WCOOP van start gegaan, zoals altijd op de site en software van PokerStars.

De eerste WCOOP toernooien die inmiddels gespeeld zijn hebben allemaal dusdanig veel inschrijvingen gehad dat de gegarandeerde prijs bedragen ruimschoots zijn overschreden. Als we de bedragen van de eerste vijf toernooien bij elkaar optellen – dit waren een $215 No-Limit Hold’em 6-Max, $215 No-Limit Hold’em, $320 Pot-Limit Omaha, $320 No-Limit Hold’em 6-Max Shootout en een $215 No-Limit Hold’em Re-buy Turbo toernooi – dan is de gecombineerde gegarandeerde prijzenpot van deze vijf toernooien met 1,6 miljoen dollar overschreden. Dat belooft dus nog wat voor de komende paar weken.

ook al zijn er nu dan al een aantal toernooien gespeeld, er zijn nog meer dan genoeg toernooien om nog een kans te wagen een WCOOP titel op je naam te schrijven. In de komende twee weken zijn er nog zo’n 60 toernooien die gespeeld zullen gaan worden. Zoals altijd bij de WCOOP zullen er toernooien in zo ongeveer elke denkbare poker discipline op het programma staan.

Er zullen natuurlijk nog een groot aantal limit en no limit Holdem toernooien met verschillende buy ins gespeeld gaan worden, maar ook Razz, Omaha, Stud, HORSE en natuurlijk ook High Roller events zullen er te vinden zijn in het WCOOP programma. Op de site van PokerStars vindt je alle informatie over WCOOP. Ook zijn er nog steeds genoeg mogelijkheden om je via satellites te kwalificeren via PokerStars als de buy ins te hoog voor je zijn. Ook hierover vindt je meer informatie op de site.

 

Tagged with: