PKR viert tweejarig bestaan van Mini Masters met speciaal toernooi

September 10, 2012 Posted in Poker Toernooien by

Twee jaar geleden begon PKR Poker met het organiseren van de Mini Masters. Nu hebben ze bij PKR besloten om deze verjaardag tePKR mini masters gaan vieren met een speciaal toernooi waar alle PKR leden aan deel kunnen nemen. Dit speciale toernooi zal een gegarandeerde prijzenpot hebben van $20.000 en de buy in voor het toernooi zal slechts $6 bedragen. En dat is natuurlijk niet veel voor een prijzenpot die naar alle waarschijnlijkheid boven het gegarandeerde bedrag uit zal gaan vallen. De Mini Masters gaan van start op 22 spetember en zullen aftrappen met dit specioale toernooi.

Het toernooi zal ook opgenomen worden en worden uitgezonden via PKR TV, dus kun je je prestaties ook later nog nakijken en als je het echt goed doet je vrienden laten zien wat voor een talent je bent. Ook zullen de spelers die zich inschrijven voor dit speciale toernooi toegang krijgen tot een aantal events die in de toekomst nog gespeeld zullen gaan worden. Dus de buy in van $6 is eigenlijk niet alleen voor dit toernooi, maar ook voor de opvolgende toernooien.

Spelers zullen het toernooi gaan beginnen met een stack van 3.000 chips en zullen de mogelijkheid hebben om een rebuy te doen voor $6, waarvoor zij nog eens 5.000 chips extra in kunnen kopen. De blind levels zullen 10 minuten duren, dus de verwachting is dat dit toernooi heel wat spektakel op zal gaan leveren.

De Mini Masters zijn een tweemaandelijks terugkerend event bij PKR. Sinds de Mini Masters in augustus 2010 werden geïntroduceerd hebben al meer dan 39.000 spelers deelgenomen aan de Mini Masters. De gegarandeerde prijzenpot voor de Mini Masters is normaal gesproken $10.000 en dat bedrag is voor de verjaardag dus verdubbeld.

de eerste Mini Masters in augustus 2010 kende ook meteen de grootste prijzenpot tot nu toe, doordat bijna 3.000 spelers zich voor deze eerste editie inschreven kwam het totale prijs bedrag op $14.845. Het is trouwens ook mogelijk om je nu al te kwalificeren voor het speciale Mini Masters toernooi op 22 september. er lopen op het moment dagelijks verschillende satellites bij PKR met een buy in van slecht $0,10 of 1200 PKR Points. Kijk op de site van PKR voor alle informatie.

Tagged with: