In oktober weer Card Rush bij Partypoker

September 29, 2012 Posted in Poker Tips by

In oktober keert de Card Rush promotie weer terug bij Partypoker. Deze populaire promotie geeft spelers kans op verschillendePartyPoker Card Rush prijzen, zoals cash geld, Party Points, toernooi tickets, freerolls en ounten voor het speciale Card Rush leader board, waar ook weer mooie prijzen te winnen zijn. De Card Rush promotie begint op 1 oktober en zal de hele maand duren. Tijdens deze promotie kunnen spelers krasloten winnen en anders dan normale kras loten geven alle kras loten van de Card Rush promotie prijs. In totaal zijn er 3,2 miljoen kras loten beschikbaar en de promotie eindigt op 31 oktober of als alle 3,2 miljoen kras loten zijn vergeven.

Het aller mooiste aan de Card Rush promotie is dat de prijzen lang niet alleen weggelegd zijn voor ster spelers met een enorme bankroll. Iedere speler die 5 Party Points bij elkaar weet te spelen krijgt een kras lot en dat elke keer als je 5 Party Points bij elkaar weet te spelen. Ook voor spelers met een kleine bankroll is het dus goed mogelijk om toch een mooie prijs in de wacht te slepen.

Zoals gezegd zijn er een groot aantal verschillende prijzen te winnen tijdens deze promotie en elk lot bevat een prijs. de cash bedragen die te winnen zijn variëren van 50 dollar cent tot 500 dollar. Ook zijn er toernooi tickets te winnen voor toernooien met een gegarandeerde prijzenpot van tussen de $2.000 en maar liefst $10.000.

Naast de tickets voor de normale toernooien zijn er ook plaatsen te winnen voor verschillende freerolls met een vergelijkbare range in gegarandeerde prijs bedragen. Natuurlijk zijn er ook Party Points te winnen tijdens de Card Rush promotie, met prijzen die variëren van 10 tot maar liefst 1.000 Party Points. De Part Points zijn natuurlijk weer in te wisselen voor leuke merchandise, cash gels of toernooi tickets.

Naast deze prijzen is er ook nog een Card Rush leader board. Sommige kras loten bevatten Card Rush punten; tussen de 1 en 20 punten per lot. Met deze punten kun je klimmen op het Card Rush leader board en daarmee zijn ook weer prijzen te winnen. De top 300 spelers van het leader board zullen als de promotie is afgelopen allemaal een cash prijs krijgen. de laatste 251 – 300 spelers krijgen een bedrag van $25 en de nummer 1 op het leader board verdient $3.000. Kijk voor alle info over deze promotie op de site van Partypoker.

 

Tagged with: