Eind november weer iPOPS bij Titan Poker

November 4, 2012 Posted in Poker Toernooien by

De populaire iPoker Online Poker Series keert eind november weer terug bij Titan Poker. Het is inmiddels de derde keer dat deze steeds populairder wordende poker toernooi serie gehouden wordt op het iPoker netwerk, waar Titan Poker gebruik van maakt. De eerste iPOPS werd gehouden in november en december van 2011 en dit jaar werd in april en mei de tweede editie gehouden. Nu is er alweer een half jaar voorbij en is het eind deze maand en begin volgende maand dus tijd voor de derde editie van de iPOPS. Natuurlijk is het weer mogelijk om je deze maand te kwalificeren via Titan Poker.

In totaal zullen er eind november en begin december 5 iPOPS toernooien worden gehouden, met verschillende buy ins en gegarandeerde prijs bedragen. Het eerste toernooi van de iPOPS zal worden gespeeld op 25 november. Net als alle andere toernooien in de iPOPS betreft het hier een No Limit Texas Holdem t0ernooi. Dit eerste toernooi is een freeze out toernooi, de buy in bedraagt $125 + 10 en het toernooi heeft een gegarandeerde prijzen pot van $200.000.

Op 26 november zal het tweede iPOPS toernooi worden gespeeld. Dit toernooi zal een High Roller toernooi zijn met een buy in van $350 + $20. De gegarandeerde pot van dit toernooi bedraagt $100.000. Twee dagen later, op 28 november zal het goedkoopste toernooi van de iPOPS worden gespeeld. Dit toernooi heeft een buy in van $40 + $2 en gegarandeerde pot van $50.000. Bij dit toernooi zijn rebuys mogelijk.

Het vierde toernooi van de iPOPS is een deep stack toernooi, bij dit toernooi is het mogelijk om één keer een rebuy te doen. De buy in bedraagt $100 + $9 en de pot staat op $100.000. Het laatste toernooi van de iPOPS zal worden gehouden op 2 december en dit toernooi heeft een buy in van $200 + $15 en een gegarandeerde pot van $500.000.

e hele maand november lopen er dagelijks nog verschillende satelliet toernooien waar plaatsen te winnen zijn voor één van de vijf toernooien. Op de site van Titan Poker kun je alle informatie over de iPOPS en de satelliet toernooien vinden.

 

Tagged with: