Nominaties European Poker Awards Geopend

November 6, 2012 Posted in Buitenlands Poker Nieuws by

Op 23 januari 2013 worden de European Poker Awards weer uitgereikt in de Aviation Club in de Franse hoofdstad Parijs. Het isepa alweer de twaalfde keer dat deze Europese awards worden uitgereikt en door de jaren heen zijn de European Poker Awards prestigieuze prijzen geworden in de Europese poker scene. Net als voorgaande jaren is het weer mogelijk om via de site van de European Poker Awards spelers, events en medewerkers te nomineren voor een award, een professionele jury zal uiteindelijk de beslissing maken wie er vandoor zal gaan met één van de awards.

Niet alleen in Europa wordt tegenwoordig uitgekeken naar de European Poker Awards, de Awards hebben een prestige die wereldwijd is en veel niet Europese spelers zullen dan ook uitkijken naar de resultaten van deze awards. Er zullen weer awards worden uitgereikt in acht verschillende categorieën.

De categorieën van dit jaar zijn: Best Tournament Performance, Rookie of the Year, Europe’s Leading Lady, Poker Staff Person of the Year, Poker Personality of the Year, Lifetime Achievement Award, Internet Player of the Year en Best Event of the Year. Voor al deze categorieën kan iedereen nominaties invullen op de site van de European Poker Awards.

Dit kan nog tot 12 december, dan sluiten de nominaties en zal een jury beslissen wie uiteindelijk de award zal winnen. Dit jaar zijn de Awards voor het eerst gesponsord door de Global Poker Index en zij zullen extra prijzen beschikbaar stellen voor alle winnaars en ook de genomineerden die niet in de prijzen wisten te vallen.

De jury bestaat dit jaar uit vertegenwoordigers van de Aviation Club, lezers van het Franse Poker 24 magazine en Alexandre Dreyfus van de Global Poker Index. Hoewel dit nogal een Franse aangelegenheid lijkt, blijkt wel uit het verleden dat de Fransen zeker niet voorgetrokken worden. In de afgelopen jaren gingen juist de Britse spelers er vaak met de awards vandoor, denk hierbij aan Liv Boeree, Sam Trickett en Jake Cody.

Voordat de awards in januari daadwerkelijk worden uitgereikt zullen er eind dit jaar voor elke categorie nog short lists vrijgegeven worden met de grootste kanshebbers voor elke award. Als je zelf ook je stem uit wil brengen, ga dan naar de site van de European Poker Awards. Natuurlijk houden we je hier op de hoogte.

 

Tagged with: