Full Tilt nu al op één na meest bezochte online poker room in de wereld

November 12, 2012 Posted in Buitenlands Poker Nieuws by

De terugkeer van Full Tilt Poker op de online poker markt is nog maar net een feit en nu al is Full Tilt de op één na meest bezochtefull-tilt-poker online poker room ter wereld. Niet slecht voor een bedrijf waarvan de meeste mensen een jaar geleden nog dachten dat het nooit meer goed zou kunnen komen. De poker room is de afgelopen 18 maanden offline geweest en pas 6 november werden de virtuele deuren opnieuw geopend. Nadat bekend was geworden dat PokerStars Full Tilt over had genomen waren de verwachtingen over de herlancering hoog gespannen, maar dit succes had waarschijnlijk niemand verwacht.

Full Tilt was één van de populairste en meest bezochte online poker rooms van de afgelopen jaren, totdat op Black Friday de site op zwart werd gezet door de Amerikaanse justitie en bleek dat de leiding van Full Tilt voor honderden miljoenen fraude had gepleegd. Daarna bleek ook nog eens dat de meeste spelers die nog geld op hun account hadden staan, dit geld niet meer op konden nemen.

Een rumoerige periode brak hierna aan, met veel rechtszaken en schandalen die Full Tilt bleven achtervolgen. Er waren een aantal verschillende overname kandidaten, maar één voor één vielen deze allemaal af. Totdat in juli de geruchten de ronde deden dat PokerStars Full Tilt over zou gaan nemen en dit niet een gerucht maar werkelijkheid bleek.

Natuurlijk had PokerStars verwacht dat de naam van Full Tilt, ondanks alle problemen in de afgelopen anderhalf jaar, sterk genoeg zou zijn om weer voldoende spelers te trekken en weer winstgevend te worden. Maar, ook bij PokerStars zal men verbaasd zijn geweest over het enorme succes in de korte periode dat de site nu weer online is.

Elke dag zijn er telkens zo’n 8.700 spelers actief op de real money cash game tafels van Full Tilt, hoewel dit nog steeds een stuk minder is dan de 23.000 spelers die gemiddeld genomen bij PokerStars te vinden zijn, is dit natuurlijk een geweldige prestatie. Een belangrijke rede voor het grote succes is waarschijnlijk het grote aanbod aan promoties dat met de herlancering van Full Tilt gepaard ging. Veel van deze promoties lopen nog steeds, dus kijk op de site van Full Tilt Poker en doe er je voordeel mee.

Tagged with: