Win kaarten voor grote live toernooien bij Partypoker

December 10, 2012 Posted in Poker Toernooien by

Dat het bijna kerst is, is wel te merken bij Partypoker. er zijn een groot aantal verschillende promoties actief bij Partypoker dezewpt-ireland maand, waar zowel high rollers als recreatieve spelers hun voordeel kunnen doen. Maar, het zijn niet alleen kerst promoties die te vinden zijn bij Partypoker op dit moment. er zijn deze maand, zoals gewoonlijk bij Partypoker, natuurlijk ook weer plaatsen te winnen voor een groot internationaal live poker toernooi. Deze maand zijn er kaarten te winnen voor niet één toernooi, maar wel drie en het zijn zeker niet de kleinste toernooien waar deze maand plaatsen voor te bemachtigen zijn.

De qualifiers en satellites voor het World Poker Tour event van Ierland loopt alweer een tijdje, maar er zijn nog steeds plaatsen te winnen bij Partypoker. Mocht je nog kans willen maken op één van de WPT Ierland pakketten, wees er dan wel snel bij, want het is nog maar tot 16 december mogelijk om een plaats voor het Main Event van het WPT in Ierland te bemachtigen.

Gelukkig zijn er ook nog plaatsen voor andere grote toernooien te winnen. Vanaf andaag zijn er namelijk ook plaatsen te winnen voor een andere stop op de World Poker Tour kalender, Namelijk de WPT van Wenen. Tot en met 3 februari zijn er een groot aantal dagelijkse satellites en qualifiers te vinden waarmee je kans kunt maken op één van de WPT Wenen pakketten.

Alsof dit allemaal nog niet genoeg is, zijn er ook nog kaarten te winnen voor de Aussie Millions van 2013. Deze pakketten zijn nog te winnen tot en met 6 januari. Voor alle informatie over de tijden en prijzen van de kwalificatie mogelijkheden verwijzen we je naar de site van Partypoker.

Zoals je gewend bent van Partypoker bestaan de pakketten voor de verschillende toernooien niet alleen uit het ticket voor deelname. Naast de buy in voor het toernooi krijg je ook wat geld om in je reiskosten te voorzien en natuurlijk een aantal geheel verzorgde overnachtingen in een hotel dicht bij de locatie van het toernooi voor de gehele duur van het toernooi. Op de site van Partypoker vindt je alle specificaties.

Tagged with: