Vincent van der Fluit is Unibet Player of the Year

January 5, 2013 Posted in Binnenlands Poker Nieuws by

Voordat we beginnen met het eerste nieuwsbericht van het nieuwe jaar, willen we jullie allereerst een gelukkig en voorspoedig 2013VincentvanderFluitWSOP toewensen en natuurlijk ook veel geluk aan de poker tafel. Voor één Nederlander is het nieuwe jaar in elk geval goed begonnen. De Nederlandse poker speler Vincent van der Fluit heeft De titel van Unibet Player of the Year op zijn naam gezet. Het was nog spannend voor Van der Fluit, want zijn landgenoot Paul Berende maakte ook lange tijd een goede kans om de Player of the Year titel op zijn naam te zetten, maar uiteindelijk wist Van der Fluit zijn voorsprong dus toch nog ion handen te houden.

Het was dit jaar een erg succesvol jaar voor Van der Fluit, wat natuurlijk blijkt uit het winnen van de Unibet titel. Toch bleef het tot het einde van het jaar spannend wie de Unibet Player of the Year titel in de wacht zou gaan slepen, Berende of Van der Fluit. Uiteindelijk bleek het punten verschil erg klein, Berende sloot het jaar af met een puntentotaal van 3090 punten en kwam daarmee net te kort tegen de 3103 punten van Van der Fluit.

Van der Fluit deed het dit jaar erg goed tijdens een groot aantal toernooien. Zo wist hij maar liefst twee European Poker Tour side events op zijn naam te zetten, zowel in Berlijn als in San Remo wist hij het €1.000 Turbo side event op zijn naam te zetten. Daarnaast behaalde hij in verschillende andere toernooien vaak het geld en ook was hij een veel geziene speler aan de finale tafels.

De grootste prestatie van Van der luit afgelopen jaar was echter wel het winnen van een Bracelet tijdens de World Series of Poker in Las Vegas afgelopen zomer. Daar won Van der Fluit event #11, het $1.500 Pot Limit Omaha event. Met zijn overwinning sleepte Van der Fluit $265.211 binnen en werd hij de vierde Nederlander die een WSOP bracelet op zijn naam wist te zetten; na Marc Naalden, Rob Hollink en Marcel Vonk.

Voor het behalen van de Unibet Player of the Year titel ontvangt Van der Fluit een pakket ter waarde van €6.000. Dit pakket bestaat uit twee tickets voor twee Unibet Open Live events, twee tickets voor Unibet Open Online toernooien en een Unibet poker tafel.

Tagged with: