Januari Super Sale bij Titan Poker

January 9, 2013 Posted in Poker Toernooien by

Bij Titan Poker wordt het begin van het nieuwe jaar gevierd met de terugkeer van de Super Sale promotie, die wel vaker te vinden isTitan Super Januari Sale bij deze populaire online poker room. Tijdens de Januari Super Sale zijn er kortingen tot wel 70% op de buy ins van verschillende toernooien. Naast de kortingen op de buy ins, zullen er ook toernooien zijn volgens het Buy One Get One Free principe, dus als je je voor een dergelijk toernooi inkoopt krijg je naast de buy in voor dat toernooi ook een ticket voor een ander toernooi helemaal voor niks. Dit betekend dus dat je twee keer zoveel kans maakt om in de prijzen te vallen voor hetzelfde geld.

De Januari Super Sale actie loopt van 7 tot en met 20 januari bij Titan Poker. Tijdens deze twee weken zijn er verschillende toernooien te vinden met een gegarandeerde prijzenpot, zoals je gewend bent van Titan Poker. Nu betaal je alleen een stuk minder buy in, terwijl de gegarandeerde prijzen pot gelijk blijft.

Zo zal er op zondag 20 januari weer gewoon een Titan Poker Sunday Special op het programma staan, met een gegarandeerde prijzen pot van maar liefst $200.000. Nu betaal je alleen een stuk minder buy in om kans te maken op een gedeelte van deze fantastische pot; je betaald de 20ste 40% minder buy in voor dit toernooi. Dit betekend dat de buy in nu nog maar $120 + $10 hoeft te betalen.

Morgen is bij Titan ook toernooi te vinden met een gegarandeerde prijzen pot van $15.000. De buy in voor dit toernooi bedraagt $15 + $1,5. Het mooie aan dit toernooi is dat dit een Buy One Get One Free toernooi is, dus als je je morgen inkoopt voor dit toernooi, kun je volgende week weer deelnemen aan hetzelfde toernooi, zonder dat je daarvoor opnieuw een buy in hoeft te betalen.

Op de promotie pagina van de site van Titan Poker vind je alle toernooien van de Januari Super Sale op een rij en zie je ook precies hoeveel korting je per toernooi krijgt en wat de buy in nu bedraagt.

Tagged with: