Partypoker nu ook in mobile versie

January 13, 2013 Posted in Buitenlands Poker Nieuws by

Partypoker is de laatste paar weken flink aan de weg aan het timmeren. Door de fusie met Bwin is het speler verkeer op  Partypokerpartypokerandroid enorm gestegen en is het toernooischema bij Party uitgebreid, waarbij de gegarandeerde maandelijkse prijzenpot is verhoogd naar maar liefst $15.000.000 per maand. Ook heeft Partypoker aangekondigd dat er binnenkort een nieuwe versie van de software gaat komen. Hierop wordt alvast vooruit gelopen met de introductie van de Partypoker poker app die sinds kort beschikbaar is voor Android toestellen. Aan een versie voor iOS wordt hard gewerkt, maar die is op het moment helaas nog niet beschikbaar.

De app is nu nog in de beta fase, maar is al volledig te gebruiken en al te downloaden in de Android market. De Partypoker Android app kis van bijna alle features voorzien die ook te vinden zijn in de reguliere Partypoker software. Zo kunnen spelers spelen voor speel geld en voor echt geld, zijn er Texas Holdem ring games en fast Poker tafels. Ook is de quick seat functie beschikbaar op de mobile app en zijn de verschillende opties een een groot aantal verschillende talen beschikbaar.

Mensen met een Android versie 2.1 of hoger en een Partypoker account kunnen de app downloaden en linken aan hun eigen account, waardoor zij dus gewoon met het geld dat op hun reguliere account staat kunnen spelen. Natuurlijk worden ook de winsten die je maakt op de app gewoon bijgeschreven op je account.

Via de nieuwe app probeert Partypoker een nieuwe manier te vinden om nieuwe spelers aan te trekken. Vorig jaar heeft Partypoker al aangekondigd van het systeem met affiliate partners af te willen en zelf actiever aan werving van nieuwe spelers te gaan doen. Eén van de manieren waarop Party nu nieuwe spelers wil gaan bereiken is dus via deze nieuwe app. Met de introductie van deze app en de software vernieuwing die eraan zit te komen, heeft Partypoker nu dus echt het offensief geopend om weer de grootste online poker room ter wereld te worden. Wat één van de doelstellingen was bij de fusie met Bwin.

 

Tagged with: